Ben de bu hafta içinde hallederim.kayıtlar başladı evet 2 Eylüle kadar devam ediyor acele etmiyorum o yüzden.
Printable View
mutlaka sınav için kursa gidin, ben staja başlama için Murat dershanesine gitmiştim, Allah'a çok şükür ilk girişimde vermiştim sınavı.. Yeterlilik sınavı için Deha dershanesi mecidiyeköye gittim, o sınav yazılı olduğu ve sağolsunlar bazı sınavlarda sadece 2-3 soru sordukları için daha zor.. ilk girişimde 4, 2.girişte 2, sonuncu girişimde de son dersi verip belgeyi aldım.. her nekadar kastırıp evde çalışmak yeter deseniz de asla evde kurstaki kadar çok çalışamıyor insan ve özellikle yeterlilik az çalışmakla verilebilecek bir sınav değil..
Kursa başladım ama evde tekrar etme sorunu yaşıyorum yani tekrar etmiyorum :D
Ya kayıt oldum ama sınava giriş belgesi vs nerden alınıyor yada ne zaman acıklanıyor bilgisi olan varmı :)
Başvurular kapandıktan sonra sınava gireceğimiz yerler belli oluyor. Sınava giriş belgeleri o zaman açıklanıyor.
STAJA GİRİŞ SINAVI BAŞVURU SONRASI İŞLEMLER
Anadolu Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen Ağustos 2011 dönemi başvuruları için Staja Giriş Sınavı 19 Kasım 2011 tarihinde düzenlenecektir. Başvurular tamamlandıktan sonra, Lütfen öncelikle Odamızın yayınlayacağı kontrol amaçlı listeyi TC Kimlik numaranızı girerek 09 - 12 Eylül 2011 tarihleri arasında kontrol ediniz. Kontrol listesi siteden kaldırıldıktan sonra gelen talepler kesinlikle değerlendirmeye alınmayacaktır.
bunu buldum şimdide heyecan yaptım ya okadar para yatırdık işlem yaptık hala bak Allah bak bişi bulamadım sinir oldum :D
Teos sistemine giris yapip formlar ve belgelerden bakiyorsun belli olunca
evet nerede gireceğim 15 gun onceden belli olcakmıs ama ilk kez kayıt yaptıranlar için kayıtta herhangi bi sorun varmı yok mu diye 9-12 eylül arası listeye bakın isminizi gorun diye yazıyor.Bende baktım ettim bulamadım hiç biyerde liste yok son care ismmmo yu aradım ismin listede var dedi.
Benimle aynı durumda olan varsa arayıp sorsun diye soledim :)
üstte sınava giriş belgesi nerden alınıyor diye sormuşsun ben ona cevap verdim
Dediğim şey açıklanmıs yeni kayıt olan varsa
ISMMMO
burdan baksın adına
Bune ya kimse güncellememiş kimse calısmıomu :D
evet arkadaşlar sınav yaklaştı, hazırlıklar ne durum da ? 19 unda Cağaloğlunda İStanbul lisesinde sınava gireceğim var sa aynı okulda benimle sınava girecek kimse tanışmak isterim.