Afiyet olsun şimdiden , inşallah en kısa zamanda keyiften bir salaş meyhane ararsınız :icon_tup:
Printable View
samatyada da çok güzel yerler var....
Çengelköyde ismet baba var efsane güzel biyerdir denize sıfır,salaş bi balıkçı kredi kartı bile geçmez
Hako kiyikoye gotureyim seni hasta olursun
Hako biraz uzak ama bence deger
avcılarda BARBAROS adından bir meyhaneye gitmiştik.ortam mekan mezeler herşey 10 numara. çok güzel ciğer sote yapıyor.mükemmel süzme yoğurt felan vardı mekanda.çok büüyk mekan deil 6-8 tane anca 4 kişilik masa var.ilgi alaka da çok iyi.fiyat desen ben istanbulda okadar ucuzunu sanmıyordum.çalgı çengi yok ama ben her geldiğimde arkadaşım götürür oraya ve bende herzaman sayıklarım.dilersen tam adresi öğrenir yazarım
uzak olmasa şile de liman da tekne var.. balıkçı teknesinden bozma.üst katı da var.alkol de var.fiyatlar da çok iyi
garipçe oldukça güzel istenilen kıvamda bir mekan ama fıyatları bilmiyorum birazda uzak gibi kalıyor
Sarıyerden karadenize çıkarken balıkçı meyhaneleri var.
arnavutköy" lipari", birebirdir.
Konutu karıştırmak gibi olnasında ;behsatÇ deki meyhane Ankarada nerde bilen varmı?:D
sütlücede güzel meyhaneler var..rahmi koç müzesini geçtikten sonra yol üstünde solda.
salaş meyhane İstanbul içinde ne kadar olur bilmemde Çatalca tarafları karadeniz tarafları Yalıköy-Kıyı köy tarafı bu iş için mükemmel olacaktır yada Terkos taraflarında rahat edebiliceğinyerler var. Uzak olmasaydı göl balığı veya yada istedğin malzemeni al tekneyle gezintiye cıkartacak servisini yapacak yada göle sıfır çardakta olabilir bunu için Ormanlı köyü var bu taraflarda herşey tamamen doğal rakının ve balıkların tadına varacaksın :)
poyrazköy , riva , şile , ağva derim ... balıkçıların olduğu heryer salaş dır diye düşünüyorum ... sakindir... bide rakı balık eksik olmaz ;)
afiyet olsun ...