abi garipçe 1 numara. 2 olarakta terkos karaburunda sahilde bi mekan var denize karşı aynı garipçe gibi orasıda çok güzeldir rakı balık filan her türlü gider kemanda gelio başında çalıo :)
Printable View
abi garipçe 1 numara. 2 olarakta terkos karaburunda sahilde bi mekan var denize karşı aynı garipçe gibi orasıda çok güzeldir rakı balık filan her türlü gider kemanda gelio başında çalıo :)
konuyu tuttum süpermiş...:icon_tup:
Artık içmiyorum tövbe ettim içtiğim dönemlerde kaçtığım iki salaş mekan vardır birincisi yeşilköy sahil restaurantların önünden devam ediyorsun balıkçı barınaklarının sonundaki yer uzaktan baktığında görmen mümkün değil fakat tam salaş ve harika bir yerdir çok az insan bilir ikinciside garipçedir.
ben salaştı meyhaneydi anlamam ama şöle bi site var, yanınızda laptop götürün açarsınız :D
geçende siteden bi arkadaş paylaşmıştı, acaip çalıyor..
TheMeyhane.com | Meyhane Şarkıları, Meyhane, Online Meyhane Şarkıları, Meyhane Şarkıları Dinle
yeşil köy limanda limanın başında çok ufak bi meyhane var fiyatları uygun balığı falan güzel önden rezerve yaptırman lazım ama 3 4 masa ya olur ya olmaz :)
samatyaaaa
naptn hakobaskan :) bulabildn mi aradğın yeri
karaköyde var mezeler ucuz leziz balıklarda aynı rakıyı çay bardağında getirirler.
yeri iskelede köprünün altından gecince az ilerde
Rakı içiceksen eger Denizi görüceksin aga
deniz görmesekte dün gittik biyerlere,ama saydıgınız mekanların alayına gıdecem arkadaslar...hilmininde dediği gibi rakı içeceksın denızı görecen..hapınıze cok tesekkur edıyorum ılgınız ve alakanız için..konuyu yenı goren arkadaşların bildikleri yerler varsa paylaşırlarsa sevınırım..keza bu tarz yerlerın hepsıne gıtmek ıstıyorum..