8 senedir hiç sıfır kesmedim sakalı, askerde napcam korkusu sardı konudan sonra :S
Printable View
8 senedir hiç sıfır kesmedim sakalı, askerde napcam korkusu sardı konudan sonra :S
bende senede 1 kez falan kesiyuyorum onun harici kaba sakal spec :D
Jileti tek gecerim,gecen sene 420 kusur liraya bi makine almistim 3 ay anca kullandim sonra kızdım adam gibi tras etmiyor diye dedeme hediye verdim gectim :)
dün markette mach3 turbo gördüm böyle metal birşeydi 25 tl fiyatı vardı onun dışında başlığından almak istersen 4 tanesi 25 liraydı biraz pahalı ama değiyor gibi.
Mach 3 turbo gerisi yalan makine benim vucudumu tahriş ediyor şahsen kabarıyor her tarafım :D
bi hevesle aldım makineyi aldığım sabah traş olayım dedim bi heyecanla ben sanıyom hemen 0 alacak ama yok yarısını zor aldım 1-2 hafta sonra dank etti ama bu mereti de iade edemiyoruz ki.
Hediye et birine o zaman :) Veya dursun saç kesmede kullan belki saçını 0 a felan verecek olsun :) Şahsen bizim peder arada sakal makinesiyle tüm alıyo bi saçları :D
bende az önce traş oldum liseden beri makinayla olurum sıradan berberlerde olanlarla kirli sakat takılıyorum.
Valla lise yıllarımda meraklıydım traş olmaya,sadece yanaklarımın bazı yerlerinde kıllar çıkıyordu,meraktan traş olayım dedim her hafta oluyordum hoşuma gidiyor diye ,şimdi traştan başımı alamıyorum çok uzadı çok :D
Ben kirli sakal sevdigim için makineyle kesiyorum
ben de aksine tertemiz olsun isterim kirli sakal istemem tam alsın diye makine aldım pişman oldum yakında mahc3 turbo ya geçicem İnşallah :)
Valla kız arkadaşın oldugunda sakallarınla oynar işte ondan büyük mutluluk yok :D
he he :) yine de sevmiyom :)
3 tane makine aldım 3üde berbat cıktı ama en berbatı braun cruızermı oydu.Resmen almıyor öbek öbek kalıyor sakal göyya içinden jeli akıyor su gecirmiyor vs palavra.Berberlerde satılan ucu ayarlı en basit makinelerden aldım canavar gibi boyunu ayarlıorm sakalın ama sıfır almıyor zaten bende bayadır kirli sakal dolaşıyorum cok memnunum.Bigün sıfır kesersem klasik jiletten sasmam.
2007den beri jiletle hiç traş olmadım :hehe: hep berberde makinayla oldum
valla bende öle bi sakal varki mach3 turbo alıp turbosunu büyütmem lazım anca keser :D
traş makinesi ile sakal ve saç kısaltma makineleri aynı değil ki. braun iyidir bu konuda ama benim gibi hem sert sakallı hem de hassas bir çene altı cilde sahipseniz ne yapsanız o tahrişten kurtulamıyorsunuz. sıcak sudur sensitive traş jelidir mach3 turbo dur nafile. ne yapsam kızarır kanar. anca bulabildiğim en güzel çözüm traş sonrası forever living product un aloe veralı güneş kremi. cildi feci nemli tutuyor. ve o tahriş olan yerlerin tahrişini ortadan kaldırıyor. yoksa ne aftershave balsamlar kullandım ne kremler mremler derdime çare olmadı.
olay bu kremle bitiyor. buldurun bi yerden.
http://media.merchantcircle.com/2995...LP_medium.jpeg
ben sinbo aldım(35tl) 2 yıldır kullanıyorum çatır çatır kesiyo valla
Mach3 turbo diyorum bende çıktığı günden bu yana kullanıyorum sıkıntı yok..
braun çok iyi oluyor diye biliyorum kuzenimde var bi hayli para verdi ama çok memnundu.
anlata anlata bitiremiyordu :D
Ben de aynı durumla karşılaştım. 444 7 445 numaralı telefondan Philips müşteri hizmetlerine ulaştım. Bana bu konuda çok yardımcı oldular. Tavsiye ederim..
en iyi traş için :D
Kel feci kaşınıyosun gibime geliyo :D
ceza yemişim ya boykot ediyorum :D
Ben kaçar hacı zaten çok cezam var sana kolay gelsin :D
Üyelerimiz - TechTurkey Forum i tavsiye ederim bende ...
Ne yaparsam yapiyim yine tahrişin önüne geçemiyorum makina jilet hepside bir kaç gün tahriş ediyor
Gilette Blue 3 kullanıyorum.Gayet güzel.Ondan önce Mach 3 vardı.İlçede bıçaklarını bulamayınca bende kaldırdım bi köşeye duruyor.
bugün mach3 turbo aldım sinek kaydı tıraşa geri döndüm :)
kirli sakal için ben braun cruzer kullanıyorum ancak pek memnun olduğum söylenemez, tavsiyem ise eskiden berberlerin kullandığı moser marka bordo renkli makine. sırf sesi için bile alınır. Alman malı zaten hiç bir şey olmuyor.
sıfır traş için makine yalan, gilette fusion en iyisi. en son askerdeyken kullanmıştım tabii.
yeni konu açmayayım diye burdan sorayım dedim:
sakal traşı için pilipis'in hangi makinasını tavsiye edersiniz?
mesela philips HQ 7320 nasıldır?
Philips HQ7320 Tıraş Makinesi - Sağlık ve Kişisel Bakım - Hepsiburada.com
http://images.hepsiburada.com/assets...esc/hq7320.jpg
bir gün ciletle, bir gün makinayla traş olayım diyorum... :)