|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: toyota corolla 1.6 16v vvt-i
|
Citroën Saxo 1.6 VTS 2001 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk arkadaşlar bu aracı bi arkadaşım almaya niyetlendi sorgulamalarda kimse kesin bişey demedi hakkında bizimle arabaya bakmaya gelcek veya bizim arabayı götürecegimiz güvenilir kazası belası olup olmadıgını soyleyebilecek usta tanıdıgı olan varsa no'sunu veya adresini bana p.m. atabilirseniz cok sevinirim bu işlerde tecrübesiziz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
yarın bakmaya gidicez lütfen yardım günceli
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
En yakın yer olarak, Göztepe Oto Sanayi Tuna Servis (Mantar Tuning) Oktay YILMAZ..
1. nolu foto çok iyi ya .. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
Ne desem yalan olur. ama expertiz kadar da para almaz
![]() bugune kadar kendim baktıgım için araçlara baktırma ücreti ne kadar alıyorlar bilemicem
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: corolla e15 & sierra
|
fotolardan ciddi iyi duruyo yalnız
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
benden 20dk önce gidip kapora veren sizmisiniz
__________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
hayır biz araçtan vazgeçtik sahibinin telefonda artis artis konuşması arabanın daha önce 9sahip ve 7şehir deiştirmesi ve adamın sürekli aynı araçları(mavi vts) alıp satması cok kafamızı karıstırdı bi tane kırmızı vardı 16250lik onunla anlaştık sayılır perşembe kocaelinden onu alıcaz kısmet olursa
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
kaza değişen yok demişti boya makinasını tutmaya başlayınca sol çamurluk değişti ordan bi darbesi var dedi vs.. tavanda boya yok içinden aracın orjnl 102bin de olmadığı belli. boyası vs dışdan güzeldi araç. bide sanırım sunroff orjinal değil. saxolarda mk1 mk2 manuel sunroff diye biliyorum ama aracınki elektronikdi ama güzeldi.
__________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() Son Düzenleyen CRUEL; 06-07-2011 14:51. |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Audi A3 1.8 Turbo
|
kaporayı benım yakın arkadasım vermıstı
fakat sımdı ogrendım aracın pert kaydı varmış arkadas cıktı yola kaporasını gerı almaya gıdıyo cok dümenci ınsanlar var __________________________________ Mst Mrv
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]() |
benide aradı bugün kredi çekcekdi arkadaşlar çekemediler dedi kaporası yandı vs fazla yalancı __________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |