gökhan tel numarasını bır saat önce almıştım bunun arıcam bunu harbiden cok hoş
Printable View
mondeo 2.0 tdci yazılım vs yaparsan iyi gider uzunda...
wag grubu bakabilirsin tsi lar basarılı araçlar düşünülebilir.
seat leon 18t sport da alabilirsin bunun gibi hem aileye de uygun
Seat Leon 1.8T Sport 2002 Model 25.000 TL Galeriden satılık ikinci el Sarı renk
25bine tsi demedim zaten bütçe durumuna göre tsi lar düşünülebilir
madem hem aile aracı diyosun hemde yurusun istiyosun,, bi bunlara bak derim,,, birde A4 1.8T Q bakabilirsin[bu fiyatlara genede karar senindir :D:D:D:D
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 2000 Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1998 Model 26.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
Saygılar
Rıdvan :icon_tup: :cool:
bence yavuzun a4'ü hiç düşünmeden al derim...
haa ehtiyar bu arada sana kapak olsun :D :D
http://www.techturkey.com/forum/vide...honda-crx.html
honda'sını satmış, audi almış ve sonra tekrar honda'ya dönmüş birisi olarak, audi'ye en fazla 6 ay şans veriyorum :) audiler konforlu, prestijli ve şık araçlar ama sanki ruhu yok gibi. kesinlikle honda'nın tadını vermiyor. ya da ne bileyim, belki bana öyle geliyordur :)
Kanka istersen benim İmpiyi satayım sana :)
2000 t5 turbo volvo abı
volvo s40 t4 al sora gel abı bana tesekkur et o derece fena makına hem komfor hem guvenlık hemde mermi 6 ay kullandım tadı damagımdadır benzın fıyatları dussun hemen alıcam :D
mercedes düşünürdüm 23 binlere c200k bulunabilir :)
abi 3.0 accordlar var :d
benim aklıma direk hondalar gelıyor ama artık farklı modellere yonelmek ıstıyormuşunuz
eğer 1.8 t audi yaşlı geliyorsa ki 12 yıllık araba alıyor olacaksınız ne bileyim 12 yıllık tesisat 12 yıllık blok 12 yıldır yük binen parçalar.
işte o zaman vectra turbo önerebilirim. 2004 model hepsi ve 27-28 yazanları rahat 25 e alırsınız.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1570942/detay/
bu ilandan sonra üstteki vectra turbo grubunundan bi bakın derim.
kmsi en düşük 1.8Tlerden (ilan hakkında bilgim yoktur :) )
Audi A4 1.8 T 1998 Model 25.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk
Satilik 130k km de a4 quattro :)