Leblon olmasın :D ?
Printable View
Leblon olmasın :D ?
ahahaha :) koptum yaw. yok artık leblon james.
yav bi harfin lafını etmeyin :D :D bilen yazsın :p
Leb-i Derya Richmond'a gitmeni tavsiye ederim çok başarılı ama romantik bi yemek için. Onun dışında eğlenmek için NuTeras olabilir içeriye girmek zaten oldukça zor kesinlikle apaçi alınmaz.
Aynı şekilde Restaurant X iksv'nin en üst katında manzara enfes ;)
nevizade daha ucuzdur gelen kesimde ona gore daha bir erkek yogunlugu olabilir
kücükbeyoglu daha cok alternatif tiplerin ugradıgı yerdir rahattır ozellikle pendor cornerin ickileri cok guzeldir
asmali ise diger saydıgım iki yere gore daha pahalı kaçar gelen kesimde farklıdır dogal olarak vida pera - kafepi - house cafe - 360 - eelence - akbabalı meyhanenin oldugu kısım kız arkadasınla rahat rahat gidebilirsin
abi benim bildiğim kadarıyla nu teras için rezervasyon bir tek localara yapılıyor onlar da 2bin TL. Loca dışında revervasyon yapılmıyor diye duydum. Girişte de revervasyonsuz almıyorlar? burada bir yanlışlık var ama çözemedim. :) 2 kez gittim, hep arkadaşlarım ayarladı ama nasıl ayarladılar bilmiyorum. Bir bilgin var mı?
REKLAM YASAK 1 mesaj 1 reklam oh ne ala mualla ...
Muratsoydal
daha oncede konu actin simdide ayni seyi yapiyorsun . Forum reklam forumu degil anla artik ...
abi yemekte lounge ağırlıklı oluyor,saat ilerledikçe progressive house diye devam ediyor
Hayirdir insallah bide orta halli yemek 300TL ne ye danaya mi giriyoruz o ne öyle...b.kmuzda boncuk mu bulucaz:D
edit:Evet biliyorum belkide pintiyim ama kız arkadaşıma yedirmem o parayı eşim olsa tamam da...yarın çekip giderse ayy çoook sıkıldıııııımmm diyip o paralar gelip beni tırmalar :)
dogum gunu kutlamak ıcın yer tavsıyesı edıncek varmı ıstanbulda
gokan aradıgın özellikleri yaz bir kaç yer tavsiye edelm.
kanka gıtcez hatunun dogum gununu kutlıcaz cafe tarzı ıstemıyz oyle boyle muzıkde olsun pasta felan keselım 7 kısı felanız oyle bıyer apaçi işi olmasın yardım et olum daraldım gece gece pof
midpoint ve küçükbeyoğlu pendor güzel bence..
surekli giderim marantaya mekan olarak guzel yerdi.localarda var ancak dogum gunu kutlamasina cok kez sahit oldum masa etrafina yada istege gore baska yerlerede yerden havaya boyle kivilcim cikartan mesale tarzi seylerden yerlestiriyorlar pasta gelirkende butun kafede arka fonda yuksek sesle hepiide borttey tuu yuu gibi turkce bisi caliyo cok itici geneldede arkasinda hemen hayde gidelum yada daha romantik bisiler :) butun kafe size bakiyo falan sahsen kiz arkadasima dogum gunu kutlicak olsam tercih etmeyi BEN dusunmezdim yinede gidin bi bakin
yeni konu açmadan bunu bir hortlatalım.
2 ecnebi arkadaşım eşleri ile birlikte istanbulu ziyaret edecekler. otelleri taksim de. taksim ve çevresinde önerebileceğiniz club var mı ?