ben sana çok iyi bir rs öneririmde bütçen sanırım uygun değil onun istediği rakama biz çok direttik kafasındaki rakamın altınada vermiyor :) o yüzden hiç söylemiyim :D yoksa daha iyi bir rs in karşına çıkabileceğini sanmıyorum şahsen :)
Printable View
Araç eğer temiz ve problemsiz ise yay, vs. konularını katla köşeye koy derim ilk etapta. Kurcalanmamış, egzozuna kadar orjinal bir Rs düşünsene... Daha öncede yazdığım gibi adam işin ticaretinde, ben telefonda konuştuğumda iddialı olarak çok temiz, problemsiz vs. gibi bir anlatımı olsa aynı gün basıp gidecektim ama boyası var mı bilmiyorum, baktırırsın gibi muallak konuştu fiyattada esneklik göstermediği için gidip bakmamıştım bende. Fotoğraflara bakılırsa orjinal, diri bir araç gibi duruyor.
Şunuda belirtiyim, ben son günlerde öyle bir hale gelmiştimki bırak boyayı, kazalı olan Rs'lere bile niyet eder haldeydim.En kötü düşük bir rakama alır ufak ufak kendim aracı toplarım diyerek düşünüyordum. Şansıma araçlarda hep ağır kazalı çıktılarda bir ton zaman ve para harcayacağım bir maceraya bulaşmadım.
Ben senin yerinde olsam bu adamla bir ciddi bir konuşmanın ardından aracın eski plakasını ve şase numarasının son dört hanesini(tramer sorgusu için) isterim ve iki plakayada tramer sorgusu yaparım. Baktın temiz çıkıyor, basar giderim yanına..
Tabi canım seve seve.. Takın bir yerlerde olursa bakmaya da gideriz beraber.
Bora abinin yorumu için teşekkürler.Temiz RS statüsüne sokulmuş arabam eyvallah kendisine.
Esas konuya gelince bu ilk konunun açıldığı linkteki BAB RS zamanında bu arabanın özel üretim olduğunu 178 HP orjinal fabrikasyon çıkışlı olduğunu idda ediyordu.Hatta Clio Rs 178 AT edition demişti.
Şaşırmamak elde değil Clio Rs lerde böyle bir üretim anca köprü altı sanayide yapılmıştır.
Arkadaşa dedim madem 178 HP gel rolling yapalım benim 172 lik barzo edition seni geçebilcekmi gibisine tamam dendi ama muhabbet orda kaldı tabiki :D
Neyse lafı uzatmayayım işin finalinde bilinçsiz bir kullanıcı ne olduğu belirsiz bir mal var.Motor kırmış olabilir herkezin başına gelebiliyor bunlar.Allah göstermesin kimselere.Fakat bu işi ucuz maliyete kaçıp 5 milyara kız gibi serviste topaltılcagına çıkma laguna 140 kapagı laguna pistonu koyulup nasıl olsa kopartırım gibisine sallanılmıyor.
Saygılar...
Selçuk arkasına şöyle şekilli fontlarla yazılmış gümüş bi kaplama yapıştırsana senin RS' in :D
Barzo Edition