Onu yanlis yazmistir, herseyin ustune varma, acikladik iste yukarida incigini cincigini boncugunu, oda nazar boncugu olmustur
Printable View
Yukarıdaki yazıyı okumadın galiba :)
Kasası ve kaportası kötü olabilir ama motor konusunda bildigim kadarıyla bakımlı bir arac bildiginiz cogu güzel iyi si'dan daha iyi toplandıgı konusundada emınım paradan kacılıarak toplanmadı d16ların en onemlısı yag pompasıda yamadadır ;)
yaw arac sankı bıraz yorgun gıbı geldı bana
kardeşimm saolsın teşekkür ederim ama benim aracımın satışı değil anıl kardeşimizin ama genede saolsın D:
araç kaporta olarak yorgundur zaten bunu herkes kabul ediyo motoru yeni uzatmanın veya yorum yapmanın anlamı yok
samet sana katılıyorum aracın motoru su anda güzel + ali usta harbiden cok titiz bi adam her araçla uğraşmaz normalde ben anılada söyledim kaportasını yaptır boyat die abi satcam dedi o yüzden kaportasında biraz sıkıntı ama giderilmyecek bişey değil motoru sağlam oldukdan sonra kaportasına gerek yok :D :D
Reklam yaparken birilerinin onunu kapama kardesim satmak istiyorsan acarsin ilanini satarsin aracini, ki sevkinin aracini hepimiz satmak isteriz bende isterim ama bunun yeri burasi olmamali birilerinin onunu kapatarak olmamali
Eskisehir'in en iyi ustasi Ali Usta :)