Arkadaşlar ilandaki aracı tanıyan bilen var mı kısmetse anlaştık gibi gidip alacaz
Honda Civic 1.6 Si 1994 Model 11.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
Arkadaşlar ilandaki aracı tanıyan bilen var mı kısmetse anlaştık gibi gidip alacaz
Honda Civic 1.6 Si 1994 Model 11.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
alıcı gözüyle incelemedim ama esparkta baya yakından inceledim gidişi ve duruşu pek iç açıcı değildi
bir araadaşımın si satılık buraya da üye kendisi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2968731/detay/
Biz alacaktık. Eskişehirde bi abime sordurdum arabayı gitti gördü onu alacagına git şahin al daha iyi. Araba cok bitik en az 2 2bucuk milyarını dökersin adam etmek için onun yerine toplu bişey al dedi vazgectik.. Hiç düşünmeyin bile derim![]()
valla fotolarda bile belli yani tanıyan vs varsa kusura bakmasınlar da , daha düzgün si lar var piyasada![]()
ilk ilandaki aracı çok az gördüm gideri nedir bilmiyorum ama diğer araç gayet güzel.
benim bildigim pek yürürü yok bu arabanın ve sahibi nerdeyse 2.5 senedir satmaya ugraşıyor bence temiz ve diri durmuyor 1-2 lira üstüne eklediginizde düzgün bir si alınabilir...
Ben..Annenizin siz küçükken"O çocukla bir daha oynama"dediği yaramaz çocuğum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)