bende ies varken valeo taktım 2 sene bir fiil bindim hiç bi sorun yaşamadım şükür....ama bazı hatalı ürünler olabiliyor bence sen o ürünlerden birine denk gelmişsin:)
Printable View
bende ies varken valeo taktım 2 sene bir fiil bindim hiç bi sorun yaşamadım şükür....ama bazı hatalı ürünler olabiliyor bence sen o ürünlerden birine denk gelmişsin:)
sen 300tl çöpe atmışsın ben geçen hafta 3000tl attım, saolsun ustanın 1 kabloyu takmaması aracın fan açmaması bana komple motora mal oldu.. yapcak bişe yok ustalar yaptığı(aslında yapamadığı) işten dolayı rahat uyuduğu sürece bu işler böyle gider....
ben stage2 taktım çok rahatım ,korkmadan sıkıyom :D
ahhaahahaaa :D:D:D
huahuhushduahe özgür aga koparttın yaw :D:D
gecmiş olsun yalnız valeonun cok malzemesini kullandım sorun yaşamadım. usta hatasi var diyorum bende
volan tornaya gider ölçülür ona göre gerekirse hafif silinir
Aslında ne olursa olsun 2 günlük malzemeyi de ustan adam olsa parça garantisinden malzemeciye değiştirtebilirdi bana bu işde bi iş var gibi geldi çıkma parça kullanılmışda olabılır bı ustune git bence ki ben 5 aylık debriyajımı garantiden değştirtdiğimi biliyorum oda valeo ıdı pejodayken
sanayide kalfa olanlar servise vasıflı usta olarak giriyor dikkatini çekerim. 5-10 lira ucuza taktırmak için usta usta dolaşırlar ondan sonra sanayii boyle soyle cok yanlıs dusunce. genelleme yapma birazda kendinizde arayın hatayı.
son bi fiyat iyiydi :)
her markada üretimden kaynaklı problemler olabilir.
genel anlamda valeo kaliteliteli bir üründür.
tabii şunuda unutmamak lazım tr de çok satılan bilinen markaların bolca taklidi vardır.
reklam kokan hareketler bunlar
yeni baskı balata cabuk sıyırır diye biliyorum. yuklenmeden kullanmak gerek bı kaç km. yanlışmı bılıyorum?
3 aracım oldu üçünde de valeo kullandım hiç sorunla karşılaşmadım, senin ustanın hatası balatadan çıkmış
Paranla tecrübe kazanıyorsun işte... sana saysam kaç tane böyle gavata denk geldiğimi yanan paralarımın haddi hesabı yok...
stage 2 ayarında balata çaktırdım ve volanı bu işlemden geçirttim..sonuç mükemmel :)
[IMG]http://i51.tinypic.com/23jrbpd.jpg[/IMG]