|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: nissan
|
arkadaşlar aranızda bilenler vardır, cevaplarsa sevinirim. geçenlerde bir arkadaşım herhangi bir yarış aracını trafikte kullanmamak kaydıyla sadece yarışmak için ithal edebileceğimi söyledi. böyle birdurum söz konusumu, örneğin drag yarışı için 2000 model bir araç gelebilirmi. abim yurtdışında gelirken getirtebilirsek ucuz bir araba getirmeyi düşünüyoruz...
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Yabancı plaka aracı getirirsin, Türkiye de trafikten men edersin trafikten çekersin. Yurt dışında bağlı olduğun yere bildirirsin trafikten men edildi pert oldu gibi.. Sonuçta piste soktuğun aracın muayenesi , ötvsi , plakası , sicili var mı yok mu diye bakmıyor.
Eskiden KaraFatma adıyla anılan Crx vardı kaan arkadaşımız römork ile taşırdı yarışlara sizde öyle yaparsınız.. __________________________________ PSN ID : fleature |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: nissan
|
yasal olarak skyline bile gelebir diyorsun. trafikten cekildikten sonra bir süresi varmı mesela 2 yıl yarışıp sonra tekrar gümrüge falan bırakmak gibi...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechTurkey
Otomobil: www.Sancom.com.tr
|
o is okadar kolay degil lisansli sporcu olmaniz lazim tosfedin onay belgesi vermesi lazim yasal prosedurleri var yoksa herkez kafasina gore arac getirirdi ...
Ayrica araci trde birakamazsin sadece gumruge terkedebilirsin oylebir durumda ... __________________________________ http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif http://img242.imageshack.us/img242/9...nleriimzaa.jpg |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: crx ve ef civic
|
arkadaşlar o işler o kadar basit deyil arabayı trafikten men ederseniz mutlaka gümrüğe teslim etmeni z gerekir yoksa ananızdan emdiğiniz süt burnunuzdan gelir ben kendimden biliyorum bizzat yaşadım ve aklıma gelmeyen şeyler ile suclandım zorda olsa kendimi temize çıkardım
ancak yurt dışından gelen bir arac tabiki yarışlara girebilir draglara neden giremesin zamanı geldiyindede yurt dışı çıkışı yapat olur biter . |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|