|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum
|
bugunlerde annem hep yorgun bitkin enerjisizdi ama bugun dananın kuyruğu koptu durduk yere annem hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı bi neden varmı diye soruyoruz yok diyor internette arastırdım bütün bulgular depresyona çıkıyor anneme dedim psikolojik destek alalım dedim hayır dedi sanırım menepozada girdi.
annem hep uyumak istiyor hep uykusu oluyor hep yorgun hep enerjisiz ayağındanda rahatsız napıcaz bilmiyorum bu olaydan sonra benimde yaşama sevincim azaldı napıcam bilmiyorum nasıl çözülür nasıl olur . tatile git diycem babam huzur vermez insana ordan daha kötü olur kafam çok karışık napsam ne etsem bilemedim hacı da çıkmadı dahada kahroldum işler hep ters gidiyor... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
ya simdi bitkisel bisey tavsiye etsek onuda almazki psikolojik destegi kabul etmemis sonucta..
kardesi ablasi falan varsa samimi oldugu onlari ziyarete goturebilirsin mesela
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
ınsanların sıkıntıları olabılır nekadar sorsanda yok derler.. ama anenı bı akraba zıyaretıne yada bı tatıle goturebılırsın termal olur dag manzaralı yerler olur ılla denıze demıyrum
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Yok
|
Huzur. Elinde imkanın varsa, al ağaçlık bi yere götür. Sessiz sakin bi yere. Benzer birşey benim teyzemede oldu. Zamanla aşılıyor ama dediğim gibi, dertleşebiliceği biriyle sakin ve huzurlu bi yerde bulunması ona iyi gelecektir. Acil şifalar şimdiden.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
ÖM Attım kardeşim.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
Ne söylenir ne yapılır bilmiyorm sen değişik birşeyler yap sinemaya gidin ne bileyim eve giderken bi buket cicek al belki birşeyler yoluna girer..
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
yanlış anlama ama en güzeli doktor desteği almak aslında herkesin kötü dönemleri oluyor, yıpranmadan en kolay bu şekilde atlatabilir
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
doktor desteğini çoğu kişi reddediyor bu durumda teyzemden biliyorum
en güzeli bir haftasonu kahvaltısı vs ile başlamak annenizi doktora goturmek yerine onunla arkadaş gibi ortam ayarlamaya çalışmak bence işe yarayabilir __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: -
|
insanlık bunalımda, genci ihtiyarı...
şurda yazanların belkide hemen hepsi depresyondadır ama farkında değildirler. ha kiminde minor depresyon vardır kiminde major depresyon. bu jenerasyonda hemen herşey bol nimetler şunlar bunlar ama mutluluk arıyo insanlar, tabi oda eskidenmiş. tadı yok bizim bu dönemimizde hayatın. insanlık devamlı bi arayış içerisinde... mutlaka doktor tedavisi alması tavsiyemle birlikte annenize acil şifalar dilerim. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: X16XEL '00
|
kış olsa anne bana bir kazak ör falan derdin kafası dağılırdı belki ama sıcaklar da bunaltıyor. durum ne olursa olsun sen etkilenmemelisin. aile ile beraber olsun mümkünse sana anlatmaz onlara anlatır. neye canı sıkkın anlarsın en azından. geçmiş olsun kardeşim
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: NULL
|
öncellikle geçmiş olsun benim annemde aynı dönemi geçiriyor şuanda ama psklojk tedavide görüyor.ilaç kullanıyor bi ton eğer kullanmazsa canı hep sıkkın oluyo hep uykulu oluyo yatıo halsiz oluyo ..bence ikna edin bi tedavi süreci başlasın derim ben.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Onitsuka Tiger-Timberland-Fred Perry-Elle-Superga
|
Pm attım .
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
TechTurkey
|
lustral .
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Varbişi :)
|
geçmiş olsun herkesinmi annesi zaman zaman kısa yada uzun bi dönemde böyle oluyor anlamıyorum. bizede oluyordu ne dese huyuna gittim. tatile gönderiyim dedim istemedi bilmemne dedim istemedi.
en sonunda memleketine köyüne gezmeye yolladım akrabalarla kafa dağıttı geldi. tamamen olmasada büyük ölçüde düzeldi tavsiye ederim. sadece ara sıra yorgun bitkin oluyor onun dışında en azından artık hiç kızmıyor bağrınmıyor gayet iyi yani bana yetecek kadar iyi oldu. her anneyi tatile yollamak şart. onlar bizim gibi deniz kum disco gibi tatil istemiyorlar zaten (genel olarak) köye memlekete sevdiği akrabalarıyla geziye filan yolluyorsun çok düzeliyorlar denedim bende tuttu. __________________________________ Şehitlerimizi unutma! Unutturma! |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: ....
|
ya kusura bakma kardeşim ama validenin yaşı kaç?
menopoz dönemine giriyor olmasın? ben yaşadım çünkü o dönemi annemde çok sıkıntılı geçmişti? |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
aynı şeyleri yaşadık neredeyse bizde yılların birikimi yaşanan üzüntüler vs hepsi üstüste gelince bir noktada daha yoğun yaşıyor insan allah yardımcınız olsun arkadaşlarında dediği gibi uzaklaşmak rahatlatır ama çözüm değildir uzakta akrabanız varsa onları görmek iyi gelebilir fazla üzüntülü ortamlarda bulunmaması iyi gelir ama en nihayetinde doktor görmesinde fayda var ama ikna ederseniz bile doktoru çok iyi araştırın dahada kötü şeyler yaşanmasın tekrar geçmiş olsun allah acil şifalar versin.
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 106 GTI :)
|
Geçmiş olsun umarım çabuk atlatır,bu zamana kadar yapmak isteyipte yapamadıgı şeyleri biliyorsanız onları yapın birlikte,ne bileyim bi yeri mi gezmek istiyor kafasını dagıtmak için çözüm yollarına girin,annem babamdan bu tarz şeyleri yıllardır görmedigi için aynı şekilde durduk yere gerilip üzülüyor aglamaya başlıyor,en basitinden bu havalarda akşamları dışarda bir yerlerde oturarak çay-sigara içmesi bile rahatlatıyor onu ben öyle yapıyorum .
Zor bir durum ,hele samimi oldugu akrabası eşi dostu çevresinde ya da yaşadıgı şehirde yoksa daha yalnız hissediyorlar kendilerini,doktor desteginden çok aile içi destekdaha önemli bana göre . |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Honda Civic Type-S, Nissan Qashqai 2.0 dCi
|
__________________________________ HONDA TECH / / Ankara Honda Service & Tuning Garage |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|