|
|
#1 | ||||
![]() |
Selam... son zamanlarda laptobumun belli yerlerindeki metal yerlerine dokundugumda hafif titretiyo cakma manyotası gibi
tiribe girdim iyice t shört yokken felan kucagıma alıyoum unutarak aldıgım gibi geri koyuyorum öcü gibi bakmaya başladım artık nedendir sorun varmı bilginiz...
__________________________________ "Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum" ![]()
|
||||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
Otomobil: www.Sancom.com.tr
|
kullandigin pirizde topraklama yok yada topraklama iyi degil yada sistemde kacak var ...
__________________________________ http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif http://img242.imageshack.us/img242/9...nleriimzaa.jpg |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Fluence
|
çıplakken kucağına alma
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: im şu anda yok.
|
Ablamın eve gittiğim zaman benim laptop'ta öyle oluyor
Masada dokunmadan kullanmaya çalışıyoruz Topraklama yapılması gerekli..
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: honda civic ek
|
Hem laptopta kaçak var hem toprak hatı yok yada sağlıklı değil... Bi elektrikçi çağırmak gerek
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Golf BlueMotion
|
Laptop değil de beni arabadan indiğimde çarpıyor surekli , yaklaşık iki aydır arabadan inip kapıyı kapatırken camdan dirsegimle ittirerek kapatıyorum
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Golf BlueMotion
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
aynı olay bende arabada oluyor kapıları acıp kapatırken devamlı plastik aksamlara denk getiriyorum imkansız sacı tutamıyorum bendemı bi i.nelik var
![]() edit: ayakkabı kazak tshirt esofman farketmiyor
__________________________________ Son Düzenleyen Günkut; 07-07-2011 21:12. |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
uyuz oldum iyice parmak izi ile acıyodum onda bile carpıyo....farklı prizlerde denemdim sanırım sistemden var hata gene oldu.servise geciktirme muhabbetim gecikirse sorun yasarmıyım...
__________________________________ "Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum" ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
farklı prizlerde aynı durum devam ediyormu?
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
TechTurkey
Otomobil: www.Sancom.com.tr
|
Senin uzerinden toprakladigi icin ole elektirik carparmis gibi hissediyosun ![]() Normalde benim makinamdada oluyor baziyerlerde fise taktigimda ama suan evde kullaniyorum sorun yok ... Dedigim gibi makina ile ilgili oldugunu sanmiyorum durum elektirik hatti ile alakali ... __________________________________ http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif http://img242.imageshack.us/img242/9...nleriimzaa.jpg Son Düzenleyen ef186; 07-07-2011 21:47. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Cİhaz hp ve ya asus mu?
Birde orjınal adaptorumu? __________________________________ Stage 3 Upgrade Pd Engine..
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: A3 8P TDI Quattro
|
%100 topraklı pirizden.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
evet marka nedir ? bu iki markanın metal kasalarında priz biraz kotu olsun çarpıyor
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
yansanayimi şarj aleti ? ve eğer mümkünse toprak ölçtürün evde (toprak ile nötr arası AC volt kademesinde 0 ile 1 volt arasında bi değer göstermeli , ve son olarak metal kasalı laptoplarda anakart şasesinin kasaya teması halinde , eğer şarj aletinin de teması mevcut ise böyle bişey yaşayabilirsiniz, örneğin metal kasa laptop var, usb den bir aygıt taktınız ,usb nin soketindeki metal her iki kısımada yani anakart şase ve kasanın metal kısmına temas ediyorsa yine böyle bişeyi yaşarsınız. bu söylediklerimi check etmede bi fayda var
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]() |
Laptopun markası arçelik ...dandik bişi degil baya eşşek yüküyle para verdim özellikli bi model... orjin adaptör kullanıyorum.ubs vs fark etmiyo dokundunmu çatt.farklı evde denicem varsa sorun garantiye yollucam.
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: clio 3
|
topraklamada sıkıntı var gibi görünüyo
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 00:35 ::::

tiribe girdim iyice t shört yokken felan kucagıma alıyoum unutarak aldıgım gibi geri koyuyorum