Allah rahmet eylesin başınız sağ olsun. Türkiye'de motorsiklete binmek ayrı bir dert otomobil kullanmak ayrı bir dert. Her ikiside sakat. Olan gencecik arkadaşa olmuş. Üzücü...
Printable View
Allah rahmet eylesin başınız sağ olsun. Türkiye'de motorsiklete binmek ayrı bir dert otomobil kullanmak ayrı bir dert. Her ikiside sakat. Olan gencecik arkadaşa olmuş. Üzücü...
Allah rahmet eylesin gerçekten öz üzüldün ya..
Özgürüm Allah rahmet eğlesin, maalesef ülkemizded 2 tekere gerekli saygı gösterilmiyor. Bizde geçen ay aynı şekilde yandan çıkan bir araç yüzünden arkadaşımızın kızını kaybettik :o
Allah rahmet eylesin :(
abi bildiğin gibi değil tarifi zor.Elinden hiçbir şey gelmiyor.Ulaşması gereken yere 50 mt kala kaza yapıyor.Motordan fırlayınca kaskıda fırlıyo.Nasıl olur diye kafayı yiyoruz.Meğer kaza yerine gelmeden çok yakın bi yerde benzin alıyor.Varacağı yere yakın olduğu içinde alttan kaskı kitlemiyor.Darbe sadece kafasında başka hiçbir şeyi yok:(O kadar da mutluydu ki motoru aldığında.Ailesinden gizlice garajında saklıyordun.Benimde kızacağımı bildiği için birine getirtmiş ve bize aldıktan sonra söyledi:(
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun
Mekanı cennet olsun çok üüzldüm allahım ailesine sabır versin
allah rahmet eylesin geçen gün akşam üstü gümüşyakaya gidiyorum sagdan 80 90 la tıngır mıgır sagdan benzinlikten bir tipo fırladı resmen şoka ugradım sol tarafımdan araçlar geçiyordu anca dip fren vs durduk ... arkadaşın bize tepkisi ise küfürdü :) allahından bulsun..
İstanbul trafıginde bu tür insanlara uyarsak biyerden biyere giderken 30000 kişiyle kavga eder katil oluruz
allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun
Basiniz sagolsun allah rahmet eylesin..trafikte malesef öküz kndini bilmez dikkatsiz ve cocukca davranan insan cok bizim toplumumuz adam olmaz yada cok zaman gecer zor olur
Başınız sağolsun..
Başınız sagolsun allah sabır versin kardeşim.
allah rahmet eylesin yolda motorlara karşı daha dikkatli olmak lazım
Allah rahmet etsin yakınlarına sabır versin
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun
allah rahmet eylesin basınız sağolsun
Başınız sağolsun...
başınız sağolsun
mekanı cennet olsun
bu tarz haberlerin tez zamanda kesilmesini umut ediyorum...
allah kimsenin başına vermesin
kabahati olan da cezasını bulsun inşallah