ekime kasıma hesabı diosunuz yani :D kolay gelsin sanırım ömeri attın ewe başarılarınızın devamını dilerim
Printable View
:D aynen omerleyız gunduz boya ıcın yardım edıo akşam dondurma ısmarlıyorum :D
Gelirim motorla buyuk ıhtımal
ilk konuyu açan arkadaş oraya tarihi ve saatide yazabilirmi? tşk.
09-07 -2011 cumartesi akşam 22,00-23,00 arası patso burger arka sokağı.
Cumhuriyet Lisesi Karşısında (Yol üzerindeki)
Adres: Kuruçeşme Cumhuriyet Cad. No:125 üsküdar
arkadaşlar birisi irtibat numarası yazarsa iyi olur en azından bulamayan telefon eder.
numara kolay kardeşim:) beş beş üç üç sekiz sekiz 1907 :D
kızarmış patates kokusuna doğru zaten yağ buharı cıkıyor görmemek mumkun değil.geç saate kadar oturmanız dileğiyle, biraz geç kalıcam. saygılar
Guzel Bı bulusma olur aksamları boyle etkınlıkler guzel olur her zaman :) ee ısın ıcınde bıde patso var . Ins Gelmeye calıscam gercı gelırız her aksam sahıl yapıyoruz :)
11:30 gibi kalan olursa bende gelirim :)
adresi öğrendim akşama ordayım... :) Golf 2 1987
akşama kesin oradayım :)
ahuahuahua temem :D
bu arada beyler patsolar bittikten sonra yeşil mavi cafe de nargileye ne dersiniz? bilenler vardır aranızda yeşil mavi'yi fetipaşa korusunda :)
bende 26 plaka accord cb7 ile ordayım :D
akşama işim çıkmazsa orda olucam inş. 206quik ile :)
işler bitti gbi şuan tiner banyou yapıyoruz akşam yetişicez inşallah yanımızda çakmak çakmayın :D
arabasi cikmayanlari baglayip cekebilirim :D
buarada 4kisi suan patsodayiz geldlk biraz acele etmis bulunduk hadin bekletmeyin bizi :D
kımler var,bı lıste yapar mısınız,ona gore gelmeyı dusunuyorum..
patso var dediler geldik :D haha
lan yıgıt gttın mı ? :D bırısı bı kımler orda yazabılır mı = )
yok lan :D gitmedim home spec :D
Suan 8 kisi olduk
10 kisi olduk
gelıorum,patsoya gorusuruz 1o dk sonra... Gıselerı gectım smdı..adrıana bekle benı ahahaha
bi yere gitmem gerekti önünüzden geçtim ama duramadımm birdahaki sefere tanışırız artık :)
ahuahuahuhauhua keşke gecenin sonu daha iyi olaydı :D
noldu sonunda:D bu arada masada ali zipposunu ve bi paket winston sigarasını unutmu :D sigara afiyet olsunda çakmağı istiyo emir veya yiğit hanginiz yedi çakmağı :D:D