|
|
#1 | |||
![]() |
Birazcık alakasız olcak ama
Bunca yıldır İstanbulda yaşıyorum, hayatımda Taksime 2 kere gittim. Fakat yarın Elite World Otelde sınavım var, Anadolu yakasında oturan biri olarak biri bana yolu tarif edebilir mi? 1 yada 2. köprü farketmez. Detaylı tarif edebilirse sevinirim Google Mapsden bişi ayıkmadım
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Arabalimi minibuslemi?
Bu arada sabaha karsi istanbuldan cikicam izmir guzelbahceye gitmem lazim,cesme otobanina baglanmicakmisim izmirli arkadaslarda bana yardimci olabilirmi?istanbul bursa balikesir susurluk filan gelicem son cikistaki shelle kdr gelirim ordan guzelbahceye nasi giderim,naviye guvenmek istemiorum o sicakta kaybolursam direksiyonu yerim
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: (HaSaN) PV TEG & Airmass :)
|
bi çok yol var ama 1. köprü kesinlikle daha yakın ... mecidiyeköyden çık şişli üzerinden direk taksimdesi zaten o saatlerde bom boş oluyo trafik oralarda hemen gidersin ...
__________________________________ Benzin 5 TL , Hayaldi Gerçek Oldu ... ![]() Lastik & Jant & Akü ... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
7.30 orda olamana gerek yok kardesim bnm 7.30 da ewden cik 15 dakkada gidersin cumartesi sabahi taksimdede o saatte her tarafa park edebilirsin sknti yok,gdcgn yeri copcuyede sorsan gosterir zaten.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
bilmiyorum hiç o tarafları. Avrupa yakasında sadece AVM ler birde belli başlı mekanlar. Başka bi bilgim yok Birde bu oteli biren birisi varsa, civarında büyük katlı otoparkı da var mıdır?
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
1. köprüden cık arda beşktaş sapağından ayrıl beşiktaş merkezden düz devam et inönü stadını gördüğünde taksim tabelası görüceksn stad solunda kalıcak sollu yukarı doğru cıkacaksn zaten tabela seni götürücek en basiti bu olsa gerek
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#8 | ||
![]() |
![]()
|
||
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
En kolayi nasi biliomusun cik 1.kopruye sari dolmuslara takil direk taksimdesin onlar zaten senden suratli giderler sabahleyin
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
bir gün taksi durdurk bakırköyde işimz var taksime gidicez abi gidiyo dedik hızlanma şanzın nedir yetişmemiz gerekn bişey var kardesim dedi keşke sarı dolmusa binseydiniz bu yolda onların üstüne tanımıyorm dedi ciddende öyleler
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
Oda bi yöntem abi aslında, çok teşekkür ediyorum tekrardan
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: (HaSaN) PV TEG & Airmass :)
|
![]() ama arkadaşın dedii gibi inönüye gidebilirsen ordanda rahat bulabilirsin ama benm dediim yol biraz daha kestirme olur __________________________________ Benzin 5 TL , Hayaldi Gerçek Oldu ... ![]() Lastik & Jant & Akü ... |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: a3 2.0 (8P)
|
elite world te ne sınavı var yahu?şaşırdım orası benim kız arkadaşımın oteli
. en kolayı beşiktaştan çıkıp direk talimhane ye düz geçmeniz o yol üzerinde habertürk binasının karşısında.sağa aşağıya dolapdereye dönmeden düz karşıya
|
|
|
|
|
|
#14 | ||
![]() |
__________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
||
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: B18c Swap EK (4dr) - Fd2 TypeR - e60m5 :) Mesela yani
|
1.kopruden gel (besıktasa yakın olan yanı dolayısyla taksıme yakın olan) mecıdeyekoy besıktas cıkısından cık besıktası takıp et besıktasın ıcınde taksım dıye ok goruceksın zaten.
ulan ızmırlyım ben bıle bılıorum hauhua |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
|
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
ikisde farklı cıkıslar beşiktaş ortaköyden cıkıcak
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Taksime gitmiyorum ya, bana soğuk geliyo
. Anadolu yakasında çoğu yeri bilirim ama Avrupa öyle değil işte![]() Elite otelde IELTS sınavı vardı bugün, sabah 7.15 de otelin civarındaydım
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
hangi yolu kullandın
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 00:36 ::::

Bunca yıldır İstanbulda yaşıyorum, hayatımda Taksime 2 kere gittim. Fakat yarın Elite World Otelde sınavım var, Anadolu yakasında oturan biri olarak biri bana yolu tarif edebilir mi? 1 yada 2. köprü farketmez. Detaylı tarif edebilirse sevinirim

Oda bi yöntem abi aslında, çok teşekkür ediyorum tekrardan