şuan bir kaç tane era buldum select donanımlı olanı yarın onları arayacağım.birde dediğim 1.4 TDCİ fiestayı buldum sabahtan onada bakıcam.
Printable View
şuan bir kaç tane era buldum select donanımlı olanı yarın onları arayacağım.birde dediğim 1.4 TDCİ fiestayı buldum sabahtan onada bakıcam.
fieastanın dızellerı gercekten cok guzel
hayırlısı olur ınsallah :) kardesım
bende kendı keseme göre bısy alıcam bakalm buara cok ucuk fıat kışa doğru bakacam bu gıdısle
nette bakmadığım araba kalmadı ama 2. el temiz araba yok kmleri hep yüksek bel altı boyalı olanlarda çok piyasada
bu arada az önce bi 2007 full era buldum beyaz kaza boya yok 140.000 sunrooftan,yol bilgisayarı,dijital kliması felan vardı aradım adamı demezmi kardeş 10 dk önce sattım diye :( kısmet değilmiş işte
110'luk dizel kia cerato bakabilirsin.Era'yı aratmaz :)
Kia Cerato 1.5 CRDi LX 2006 Model 21.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk
Cordoba tdi bakilabilir ,,, butcem bu aralikta olsa bende cordoba bakicaktim cunku
mesajları okumadım önerildimi bilmiyorum ama o paralara bulursanız cerato 1.6 dizel alın peder bey eraya dönüp bakıyormu birdaha görürsün :) bizim evin aracı olarak kullanıyoruz felaket seri bir araba 1.5 dizel era falan hikaye kalır :)
Golf MK4 TDI olabilir
teşekkürler.ceratoları araştırıyorum babam bi tane freelander bulmuş 2001 140.000 de 25.500e bırakıyormuş kaza boya yok dizel otomatik yalnız 3 kapı resimlerden hoşuna gitmiş şimdi bakmaya gitti bakalım ne olucak.
1.4 HDI-TDCI kesinlikle paklamaz eradan sonra.1.6 TDCI veya cerato düşünün.
Cerato 2007-2009 makyajlı kasa olursa daha iyi olur.O makyajlı kasanın yeni ceratodan iyi olduğu söyleniyor.
Honda cıvıc 1.6 VTI ;)
dün öğlen cennet oto pazarına gittik 2007 era bulduk 84.000 km de sunroof+10 airbag+abs+4 disk,dijital klima,yol bilgisayarı felan vardı 24.500 dedi 23.000 e bırakırım dedi dün baktık arabaya gayet temiz pazartesi satılmassa onu alıyoruz
herkese yorumları için teşekkürler
Bencede yeni fiesta en idaali :D
Ama erayla nerdyse anlastık diosunz oda güzel araba hayırlı olsun simdiden..