|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Arkadaslar ayın 15i gibi Bodrum'a gidecegim.
Cok seneler önce arabayla gitmistim, senelerdir ucak vs gidiyoruz. İzmir'e sık sık gittigimiz icin oraya kadar sorun yok da İzmirden Aydın otobanına girdikten sonrası biraz karısık... Bazısı Sökeden cık diyor, bazısı Selcuktan, bazısı da Mugla Yatagana devam et ordan git diyor...Kısacası herkes baska birsey diyor siz hangisini, neden tavsiye edersiniz? + Yollar nasıl, bu alcaklıkta İzmire gittim ama Bodruma gidebilir miyim? Yoksa arabayı yükseltmek mi lazım biraz? ![]() Simdiden tesekkürler. __________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Lancer
|
yollar güzel yay'dan sorun çıkmaz, aydın otobanı çıkışına kadar genelde asfalt..
otoban çıkışı olarak germencik sapağını öneririm, "söke didim bodrum" diye tabela gösteriyor. otobandan çıktıktan ilk 5 km sonra radar olabilir dikkatli olmak lzm. şimdiden iyi yolculuklar
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: akbil
|
Yavuz komfor için araabayı yukselt azıcık bişey ızdırap olmasın
Bide körfezi dolan,feribottan daha hızlı(1.45dk suruyo ferıbot ona gore hesap et..)+daha ekonomik geçiyosun hiç gerek yok. Balıkesir,Manisa,İzmir,Söke,Milas yolunu takıp et devam..Bafa gölüydü galiba(boyle bol manzaralı gıt gel bı yoldan gidiceksın,gecen sene calısma vardı bu sene bıttımı bılemem ama yollar genede pek guzel degıl haberın olsun o yuzden azcık kaldır arabayı ) bide milas yolunda bıkac benzınlıge ugra,radarları sor ona gore basarsın = ) + Bir tavsiye daha,gece 12gibi çık sabah ALLAH kısmet ederse 6-7 ordasın(+ radar olmuyo akşam serınlıgı cıktıgın ıcın klıma acmıyosun ,araba daaha fazla rahat nefes alıyo nem yok soguk hava ohh misss..... MUCK
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
izmir+aydın otobanı+sökeden çık+milas üzerinden bodrum.....kaazasız belasız...aydın otobanına kadar sorun yok ama sökeden bodruma kadar o kadar iyi değil...bana kalırsa kaldır bıraz aracı.eger bu şekilde gideceksen jantları stock falan yap...
__________________________________ 35 1/2 KSK ''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım " psn : derman3534 |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: yok
|
Gecen hafta gittik tam 807 km
![]() Basık sekilde gittik sorun cıkarmadı bize hayırlı yolculuklar. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: i-30
|
2 gün önce geldim izmir otobandan susuruluga kadar yolun asfaltı çok cıvık ıslak gibi bildigin sıcaktan acayip şekilde eriyo oralar dısında temiz yükselt ama biraz cunku sürekl karsı seride vericekler yolu bi sagdan bir soldan
__________________________________ 1881 - 193∞
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
bende gidicem 17sinde arabayla gitmiyorum kötü çünkü
__________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Golf BlueMotion
|
Muğla yolundan gitme abi , berbat değil ama kötü , Selçuk yolu daha iyidir. İyi tatiller şimdiden
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 330ci cabrio, fluence(ecufast)
|
ben bir kere gemiyle gitmiştim 24 saat sürüyordu 2007 yazında araç başı 200 tl ydi bu hala var mı hatırlamıyorum samsun gemisiydi denizline diye bi firma diye hatılıyorum sarayburnundan bodrum merkeze gidiyordu keyifliydi 3 kişi gitmiştik kamarada (tek kişide koltuk veriyorlardı araç ve araçla gelen kişi 200 tl di) bi kaç saat telefon çekmiyordu ama tek kişi gitmiyorsanız tavsiye edebilirim hala varsa tabi
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Linea 1.6 mj Emotion Plus
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Astra H 1.3 - Era 1.5
|
Muğla yolu 3 sene önce berbattı, bir daha o yolu kullanmadım
Söke en doğrusu ama kafan rahat olması için bencede arabayı yükselt abi iyi tatiller. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Z4 3.0& Hacı 'MURAT 124' &RANGE ROVER
|
Yenikapi Bandırma
Bandırma bodrum feribotu var direk
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
en yakını aydın otobanından germencik çıkışından çıkıp devam etmen
yatağan tarafından gidersen +100 km kadar fazladan yol yaparsın |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
söke milas yolu için birazcık yükselt abi , çok kötü değil ama çok iyi de değildi geçen yaz.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
yükseltte rahat rahat git,bir sıkıntı yaşasan perişan olucan yollarda..
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: no car no cry
|
yavuz, yatağana hiç bulaşma, duble yol inşaatı var yatağan milas arası, yol kötü..
bikaç arkadaş söylemiş aydın otoyolu germencik çıkışına kadar yol çok iyi.. ondan sonra da anormal bi sıkıntı yok.. ha bu arada bodrumda nereye gideceğinde önemli, torba, türkbükü ve bodrum içi yollar güzel ama turgutreis yalıkavak gündoğan arası yollar bok gibi.. ben bodrumdayım şu anda daha ikigün önce bu kötü dediğim yollardan geçtim gümbet, bitez ve akyarlar tarafını bilmiyorum ama.. genel öneri uzun yola çıkıyosun biraz yükseltsen sen rahat edeceksin dolayısıyla riske girmeye gerek yok.. kazasız belasız gidip gelirsin inşallah.. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: İNTEGRA LS VTEC
|
22 sinde bende gidecem arabamı otobusmu kararveremedim hala
__________________________________ 34 NSL 87 PUG 106
34 BD 1164 VTİ HB RED 16 BD 144 BMW 740 İLA 34 FS 4446 VTİ HB RED 34 FS 4446 İNTEGRA WHİTE |
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: i-30
|
gümbet bitez vs o yollar tertemiz sıkıntısı yok torba kavsagından gündogana giden yol ve gündoganın iğrenc mıcırlı yolu leş ..kipanın ordan girersen yine diger yola göre süper kalıyo
__________________________________ 1881 - 193∞
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Corolla 05
|
Bana da çeşme için ne önerirsiniz yol olarak gebzeden çıkıcam pazar gecesi
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 00:36 ::::

Bide körfezi dolan,feribottan daha hızlı(1.45dk suruyo ferıbot ona gore hesap et..)+daha ekonomik geçiyosun hiç gerek yok.
bide milas yolunda bıkac benzınlıge ugra,radarları sor ona gore basarsın = ) + Bir tavsiye daha,gece 12gibi çık sabah ALLAH kısmet ederse 6-7 ordasın(+ radar olmuyo 

AŞK OLSUN