|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 92 EG civic
|
arkadaşlar honda civic 1.6 ies arayanlar 53719853 nolu ilana sakın bulaşmasın. aradığımda ve ilanda yazılı olduğu gibi orjinal denildi fakat araçta birçok değişen ve düzeltme vardır. airbag ler tamirat görmüştür.
birçok kez sormama rağmen bana bunlerı söylemeyerek beni kandırdı. böyle daha kimbilir kaç kişiyi kandırdı ve ayağına kadar getirtti. ben yandım siz yanmayın. |
|||
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: TU5J4 / L4
|
Yasincim geçmiş olsun izmire kadar gidip gerimi döndün ?
__________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
izmire kadar gidip sövüp geldim evren..
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: TU5J4 / L4
|
Geçmiş olsun kardeşim piyasa dolandırıcı dolu VTS sorgusundada boncuk gibi VTS pert kayıtlı cıktı ...
__________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
biz salağız demekki aracımızın herşeyini söylüyoz
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Civic -D16Y4 -59ZD274
|
Geçmiş olsun bende bu tarz ilanlara bi kaç gitmiştim adam orjinal gel kardeşim gidiyoruz araç trafikten düşürülmüş pert kayıtlı...Piyasada güvenirlilik bırakmıyorlar
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: tüplü jip / vw1303s
|
aradığın zaman satan adama diceksinki, bak ben araba alıp satıyorum boya kaporta falan gözümden kesinlikle kaçmaz nokta boya olsun anlarım vs vs gibi laflarla satıcının gözünü korkutacan bu gibi durumlarda, ozamn büyük ihtimal ötecektir
![]() tekrar geçmiş olsun... |
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: İbiza Cupra 2
|
gecmiş olsun malesef böyle tipler gün gectikce artıyor.
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
resmen ahlaksızlık olarak görüyorum bu tip olayları, kardeşim aracın nesi varsa söyle adam bir dünya yol tepmiş masraf yapmış gelmiş, yok km düşürmeler yok pert aracı hatasız diye satmaya çalışmalar haramdır yaa o para, sonra ahkam keserler biz şööle delikanlıyız bööööle bılmemneyız dıye , söyle adama neyı var neyı yok işine gelirse gelır bakar alacaksa alır , sankı adamı izmire kadar yordunda eline ne geçti satabıldınmı turşu arabanı , bune yaa insan araba almaya korkacak yemınle bu aadi araba piyasasında
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
#10 |
|
TechTurkey
|
izmir-eskisehir yolunu surekli cektigim icin iyi bilirim, hele o sinirle , gecmis olsun.
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: EK4 VTi SEDAN Sİ JAZZ ES
|
ozaman satan arkadaşa feyk you diyoruz ilanı için..ararım ben yarın hatta bu akşamdan arayalım huzuru kaçsın şerefsizin
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: hangini yazsam daha zengin gösterir acaba?
|
böyle tipler yüzünden gittim kredi çektim sıfır aldım adi şerefsiz bunlar arkadaş
__________________________________ Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
|
|
|
|
|
#13 | |
![]() |
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Clio rs
|
Bu tip şeyler günümüzde artık çok rastlar olduk
Satıcının nerde doğrulu dürüstlüğü kaldı Kim kime itelerse pozisyonuna geldi Yazık o kandırılıp verilen parayı yerken hayrını görebilcekler mi acaba böyle yapanlar |
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: (Red İes Satıldı) VTİ Aranıyor..
|
geçmiş olsun,böylede yapan ınsanlar var gunumuzde cok yazık
__________________________________ TEKİRDAG-GARAGE |
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: garaj 106 gti,günlük skoda favorit
|
sosyal msj gibi olacak ama bu elemanlar akılları sıra uyanıklık yapıyoz zannediyorlar.bilmiyorlarki bir taraflarından kat ve kat acı şekilde çıkacak.
__________________________________ Erkay Peugeot Siz Arena'da Galibiyeti Kutlarsiniz, Biz Kadiköy'de ŞAMPİYONLUGU! |
|
|
|
|
#17 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: 1.4 tdci İstanbul Kart.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: passat b5
|
Vayy adi....
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: passat b5
|
nekadarda temiz duruyor halbuki .. ona aldanıp sağa sola iyı baktırmasanız araç sizde patlıycak geçmis olsun zararın neresınden donersenız kardır. alsaydınız daha kötu olacaktı donusu yok
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|