2000cc nin yıllık vergisi 2600cc nin 6 aylığına eşdeğer
Printable View
2000cc nin yıllık vergisi 2600cc nin 6 aylığına eşdeğer
Kardeşim bu araba 190e dizel değildi koyduğun fotoları ben çekmiştim 3 sene önce bizdeydi:)
Bu arada ben olsam siyah ve sportline bulmaya çalışırdım.
http://philscarblog.files.wordpress....09/bbs-003.jpg
Modeli yüksek olur 90-91-92 gibi.
Marşpiyelin çamurluk kısmında mavi yazıyla sportline yazar.
Koltukları spor yapıya sahiptir.
Konsolda teybin altında kasetlik yada boşluk olur.
Direksiyonu deri kaplı ve daha güzeldir.
Vites topuzunda mavi sportline yazar.
Aklıma gelenler bunlar :)
ya madem bu 190ların güzelleri 17.000+ rakamlarda o zaman o dönemin diğer bir şaheseri e30 veya e36 almak daha mantıklı
190e 1.8 veya 2.0 lpg de fazla randıman alamassın bilgin olsun motor lpg ye uyumlu degil
Peki Kaç Önerirsiniz 2.6-2.3 hangisi?
kardeşim mekanik enjeksiyon lpg de büyük sıkıntı , nasıl bi sıkıntı olduğunu 560 sel de tüpü söküp atarak tamamen benzinde kullanmamdan anlayabilirsin :D
sen bence w124 lere birazdaha olur gözle bakmaya çalış ve güzel bi 300 dizel al.İlerde de makyajlı kasa kaputu ile değiştirir , başkada hiç bişesine dokunmadan basarsın , şahane ötesi olur...Bakma dizel dediğime ,,, yalıtımdanmıdır teknolojisindenmidir bilmem ama 123 dizelleri gibi değil , gayet te sessizler onlara kıyasla.
Teşekkür Ederim dediginiz dogru olabilir 560 sel gibi bi araba lpgde gitmeyebiliri cünkü o bi canavar 300 Kasalarda bana biraz büyük geliyor pek ısınamadım ama bi bakıcam kapımızın önünde var bi tane E300 benzinli sabah nerdeyse 20 dakka calışıyor araç :D ama Lpgli :D düşünücem Dizeli
mustafa abinin araba değerlendirilebilir bence otomatik vites olmasına takılma yıldız otomatik olmalı bence :)
Mekanik enjeksiyonda LPG den uzak dur derim hacim fark etmiyo yakıt sistemi mekanik olduktan sonra LPG den randıman almak zor.
Gerçi bakımlı bi 190 11-12 litre yakar benzinde fabrika veriside bu zaten.
Dizel bakıcaksanızda 5 silindirli 2.5 bakmanızı öneririm 2.0 lar kasaya ayak uyduramıyor daha çok yakıyorlar
2.0 dizele bak bence
model olarakda 90-91 modellerde motor farklı oluyor yanlış bilmiyorsam