Abi sana zahmet bi çek bakalım ya :)
Printable View
Abi sana zahmet bi çek bakalım ya :)
6da işten çıkınca çekerim :D
Tamamdır abi sana zahmet.Bi bakalım ya :)
Bi güncel çeksekmi :)
vwtr.net'te takılın biraz, oradan hem daha iyi bilgi alırsınız hem de satılık kısmında güzel arabalar mevcut. bi tane var hatta, kaporta boya masrafı var ama ilk elden araba, 3.000'e bırakıyor arkadaş. ben ona yamanacaktım ama araç rizede, arkadaş da dürüstçe uzun yola gelmez bu şekilde diyince çekici masrafıyla da boya kaporta yapılacağını düşününce vazgeçtim. bildiğim kadarıyla motorunda sıkıntı yok arabanın, baskı balata bitik, komple boya ister, ufak tefek de çürükleri var sanırım. insanı çok yormadan toplanacak bir araçtı ama mesafe fazla işte.
fotoları çektikte kardeşim dün fotolar arkadaşın telefonda bugün ekleriz mutlaka
mk1 alacaksan bıde toplamak ıcın cok arastır ben 3 ay falan bekledım arastırdım 1.500 lıraya aldım sımdı topluyorum sahıbındene cok kelepır gunluk araclar dusuyor...
Bende toplamak istiyorum fakat çok uğraşmak istemiyorum öğrenci bütçesiyle.İstanbul dışınada çok çıkmak istemiyorum açıkcası :(
öğrenci bütçesiyle golf biraz sıkıntıya sokar ya.
biz emekli bütçesiyle zar zor toparladık. ki motoru kendimiz yaptık. kaporta güzel oldu ama boyacımız kazık attı :D tüm emekler iğrenç bi boya yüzünden görünmüyor şimdi.
herşeye rağmen golf güzel araba. hergün en az 120 km yaparım. haftada 100 liralık mazot koyar 600 700 km yol yapıyorum :D
Volkswagen Golf 1.3 1982 Model 5.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
Aklıma yattı gibi ne düşünüyorsunuz ?
1.500 lıra dedım dıye galıba aklındaa cok kotu bısey uyandı :) ama yok aracım gayet toplu kaporta boyaya sokucam
stop torpıdo far cevreso on arka tampon alıcam...
benım aracımın sahıbındendekı fıyatı 3.500 du :) cok pıs pzarlık yaparım ;)
araç güzel ama bu fiyatlara çıkabiliyorsan az daha biriktir arkadaşım MK2 al. bende var Mk2 her yönden daaha iyi
yürüyor mu bu :D
geçen biri arıyordu bunlardan :D
Plaka iyiymiş FaKiR ya da anladın işte hahahaha :D