|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum
|
benmi 9780 de kullandığım appler sırayla şöyle
flashlight screenmuscher facebook chat berrybuzz batterywatch bubble bird sizler hangi uygulamayı kullanıyorsunuz..? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: TT 2.0 TFSI Revo
|
sadece isimleri değilde ne işe yaradıklarınıda yazsak daha faydalı bi konu olur
__________________________________ TTFSI ll34 EL 4466ll |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Kadett
|
Evet kesinlikle.
Benim kullandığım programlar ; Opera : İnternet tarayıcı. FancyTran : Geniş kapsamlı sözlük programı hemen hemen tüm dilleri içeriyor ve okunuş şekline göre sesli söylüyor. Battery Booster Pro : Çok gerekli bir prg değil aslında bataryanın sıcaklığından tutun şarj durumu müzik dinleme bekleme vs. süresini gösteriyor ve nasıl beceriyorsa bataryayı sıkıştırarak bir miktar daha uzun ömürlü olmasını sağlıyormuş (açıklamasında böyle yazıyordu) BerryBuzz : Led lambanın fonksiyonlarını ayarlayabilen bir prg mesajlarda şu renk yanıp sönsün face iletilerinde şu renk olsun şarjda iken şu renk olsun mail geldiğinde şu renk olsun falanda filan. Facebook - Twitter __________________________________ 5 yaşindaki Rize'li bir Çocuğun dolmuşta Annesine dediği gibidir Belkide Hayat ; "Hem vuriyysun Hem Ağlama Diysun" |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: x sechs
|
facebook
__________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Manevi F10, Symbol
|
Foursquare/ whatsapp/ facebook/ twitter
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Grande Punto
|
opera/whatssup/iştecep bbm falan filan uzar..
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Okumaktan acizmiyiz arkadaşlar ? Bakın bir arkadaş ne demiş ;
"sadece isimleri değilde ne işe yaradıklarınıda yazsak daha faydalı bi konu olur" Çok mantıklı bu şekilde yapalım. __________________________________ 5 yaşindaki Rize'li bir Çocuğun dolmuşta Annesine dediği gibidir Belkide Hayat ; "Hem vuriyysun Hem Ağlama Diysun" |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: “04 Type-R & BMW 5.28i
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
bu face yenı surumunu yuklememe ragmen yınede calısmıyor neden acaba...
BerryBuzz...gayet iyi bir program..gelen aramaları isimlere eşleştirip..arayan isme göre led renkleri farklı yanıyor.. Multıalarm.....7 gune farklı saatlere alarm kurabılıyorsunuz.. Programları bb sitesinden indiriyorum..siteye üye oldum cep tlf sisteme tanıttım..direk bb sitesinden tlf yukluyorum... __________________________________ 35 1/2 KSK ''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım " psn : derman3534 |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Bir iPhone kullanıcısı olarak acıyorum şu BB'cilerin App Marketlerinin hallerine
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Deagles48 en azından ilk okulu daha bitirmemiş tıfılların ellerinde yok bizim teller henüz herkezin ağzında sakız olmadılar yani
Bende bu konuda size acıyorum ![]() Ferhat ; Uygulamaları indirmenin en iyi ve kolay yolu APP World ü cihaza kurmak sanırım. APP World cihazında yoksa ve nedir dersen adı üzerinde uygulama dünyası program doğrudan internete bağlı (internetin olmadan kullanamazsın doğal olarak) programı açtığında sekmeler geliyor karşına ki türkçesi mevcut ve çok çok basit bir program. Zaten ilk ekranda göreceksin kısımlara ayrılmış oyunlar-programlar-temalar vs. ki bunlarda kendi içerlerinde bir sürü kısımlara ayrılıyorlar mesela prg ler kısmına girdiğinde hesaplama-eğitim-eğlence-haber-BB uygulama vs. vs. oyunlarda da aksiyon-macera-strateji vs. vs. gibi bu klasörlerde gezinti yaparak hem uygulamaların fotolarını (screen shot) hemde açıklamalarını (kullanıcılarda kendileri açıklama ekleyebiliyor yani "beğendim çok güzel prg" yada "beğenmedim şöyle şöyle eksikleri var o yüzden beş para etmez" gibi) okuyabiliyorsun. Ayrıca arama motoru var aradığın prg nin ismini yazıyorsun kendisi bulup download edebileceğin butonu sana veriyor mesela arama motoruna berrybuzz yazınca direk karşına getirebiliyor sana telefonundan download etmek kalıyor bir tık yani. Cihazında APP World yoksa indirmek için ve APP World hakkında daha ayrıntılı bilgi için ; BlackBerry Application World Türkiye’de | BlackBerry Turkiye __________________________________ 5 yaşindaki Rize'li bir Çocuğun dolmuşta Annesine dediği gibidir Belkide Hayat ; "Hem vuriyysun Hem Ağlama Diysun" |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
__________________________________ 5 yaşindaki Rize'li bir Çocuğun dolmuşta Annesine dediği gibidir Belkide Hayat ; "Hem vuriyysun Hem Ağlama Diysun" |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 9HP
|
ntvmsnbc : haberler için
dipnot tv : haberler için multi alarms : alarm Turkcell seyahat : güncel döviz kurları,hava durumu,uçak bileti,online check in,ido seferler, powergroup : power'ın radyoları be buzz : led ayarları google maps(latitude) : uydu görüntülü gps işcep : iş bankası online işlem akbank para gönder : akbanktan havale için datamonitor : kotanızı takip blackberry protect : uzaktan cihazı kitleme vs blackberry biraz kısır app konusunda malesef ama seviyorum ![]() bbturk.com sitesinde paralı uygulamaların bazılarını ücretsiz yolluyorlar aklınızda bulunsun |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
__________________________________ 5 yaşindaki Rize'li bir Çocuğun dolmuşta Annesine dediği gibidir Belkide Hayat ; "Hem vuriyysun Hem Ağlama Diysun" |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: “04 Type-R & BMW 5.28i
|
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: TT 2.0 TFSI Revo
|
telefon oyun değil iş için kullandığım için pek sıkıntı olmuyor açıkcası. I phone4 de aldım 1 hafta sonra gereksiz geldi anneme hediye ettim.
__________________________________ TTFSI ll34 EL 4466ll |
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
yaa google maps nerden yukledınız bulamadım bir türlü..
__________________________________ 35 1/2 KSK ''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım " psn : derman3534 |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|