K0213 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar bu ülkede 131 ler, heleki bu tip zamanında özel yapılmış araçlar 30k li rakamları görüyor siz toşbil geçmeye çalışsanız da.
Apaçilerin elindeki 1k liralık araçlarla kıyaslamak çok yersiz.
toşbil geçen arkadaşların avrupa araçları 34 yaşına geldiğinde(günümüz şartları göz önünde tutularak) bu aracın kondisyonunda olabilir mi acaba :?
yıllarca italyan 131'lerle uğraştım, en son aracımı muayneye hazır hale gelmeden, daha bir çok eksiği ve masrafı varken ve orjinallikten çok uzak bir araçtı 22.500 liraya sattım, bittikten sonra 40kden aşşağıya vermezdim ama bi boktan anlamayanların yorum yapmasından sıkılıp tamamlamaya uğraşmadan elimden çıkardım. Keşke satmsaydım, çünkü ondan aldığım zevki vtectende, typeR dan da almadım!
bu ülkede her arabaya hak etmediği paralar istenebiliyor da, iş 131 olunca mı eşşeğin bir tarafına sokulmaya çalışılıyor?
Ki bu araçlar 3kez dünya rally şampiyonası kazanmış bir kasadır, ve amerika güvenlik testlerini geçerek amerikada uzun yıllar satışa sunullmuş, ve karoser, motor ve yürürünün bütünlüğü bakımından teste tabi tutulan dergiler tarafından defalarca geçerli not almıştır ama türküyedeki bilinçsiz kullanıcılar yüzünden rezil edilmiş, katledilmiş ve kabul görmemiştir, 2000li yılların başından itibarende itibarını kaybetmiştir...
ama 34 yıl sonra hala tabir yerindeyse OK gibi duran bir araca, marka modeli ne olursa olsun, bu yorumların yapılması beni sinirlendiriyor!