geçmiş olsun. motorcu adama ne söylersen söyle biniyor kendimden biliyorum cocukluk arkadaşımı kendi ellerimle toprağa verdim hala gazlamaya devam ediyoruz aptallık ama bırakılmıyor...
Printable View
geçmiş olsun. motorcu adama ne söylersen söyle biniyor kendimden biliyorum cocukluk arkadaşımı kendi ellerimle toprağa verdim hala gazlamaya devam ediyoruz aptallık ama bırakılmıyor...
cok gecmis olsun...
herkesden Allah razı olsun arkadaşı çıkardık hastaneden..3 gün sonra ameliyatı var platin takılıcak dirseğine ve 1 sene spor yapamıcağı söylenmiş ama büyük ihtimal bundan sonra eski spor yaşantısını sağlayamaz profesyönel anlamda yapıyordu çünkü..şükür olsunki hala aramızda oyüzden seviniyoruz...
geçmiş olsun :(
özellikle dikkat edilmesi gereken birde su fiskiyeleri var yeşilliği değil yolu suluyorlar resmen :mad:
14 yasimdan beri motor tepesindeyim, yaklasik 10 yil olmus...
bende kaza yaptim ama ciddi bisey yasamadim...
dogru ve kaliteli ekipman kullanmak ufak tefek kazalarda ciddi sekilde koruyor insani...
ama racing makina ya artik sicak bakmiyorum, hem makinalarinda cok problem yasadim hem de insan ister istemez ara sira gaza geliyor...
valla ekipman olarak gerçekten kaliteli ekipmanlar kullanan bir arkadaş ama dediğm gibi motorla beraber kaldırımda takla atmış ve sürüklenmiş taşların üzerinde düz asfalta düşmemiş düz asfalta düşse zaten birşeyi olmazdı çünkü 70-80 km hızla olmuş olay..200 ile otobanda bi abimiz düştü sadece bir hafta kıçının üstüne oturamadı hiç birşeyi yoktu..ama işte motor böyle acayip sizde biliyosunuz 200 le düşersin hiçbirşey olmaz 50 ile düşersin hayatını kaybedersin
zaten motor kazalarinin %85 i 0 ila 40kmh arasinda gerceklesiyor...
mesela 800euro luk mont giy, korumalari dirsegine tam oturmasin oynuyor olsun, kaza aninda koruma surtunme ile kenara kayacagindan dirsegin parcalanabilir...
birinde cok begenip o montu alir genelde motorcular, ama uzerlerine her markanin her kesim montu herkese oturmaz malesef... kask da oyle... ;)
geçmş olsn dikkat etmek lzm
arkadaslar ctesi günü de burda bana bi milletvekili koruması mı ne ööle bişi kasıtlı olarak çarptı gerekçesi de kırmızı ışıkta o mercedesin yanında duruyor olmam. yeşil yandı tam kalktım dönücem yandan çarptı yawşak, kaçtım kenara geldi bi daha çarptı.kansız şerefsizler...allah tan düşmedim ama motosikletimde kırılan parcanın fiyatı 185 tl. resmen hayatıma kastetti ucuz atlattım.
öncelikle geçmiş olsun. .
belki aramızda da kuryeci arkadaşlar vardır ancak şu bir gerçektir ki, şuanki günümüz Türkiye'sinde motorsiklet kullanıcılarına hakettikleri değeri gösterilmiyorsa sebebi kuryecilerdir. bende motorsiklet kullanıcısı olduğum halde gün içerisinde birçok kuryeciyle seyir halinde uğraşıyorum trafiği altüst ettikleri için. .
motor kazası çok sakat,allah korumuş gene.geçmiş olsun
iş racing makina olayı değil.scooter ilede ölen hiç mi yok?
iş düzgün ekipman düzgün sürüş ve tavan seviye dikkatte.
geçmiş olsun arkadaşa üzüldüm heleki avrupa müsabakasına hazırlanırken hiç olmamış.
yine verilmiş sadakası varmış diyelim.bir an önce toparlanıp çalışmalarına devam etmesi dileğiyle...
gecmıs olsun allah acıl sıfalar versınn
çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun motor Türkiye şartlarında çok tehlikeli. Allah yardımcısı olsun..
açıkcası dikkatsizlik var biraz dalgin motor kullanıyo hani ben arkasında olduğum zaman uyarıyorum onu ama bu sefer bende arkasında değildim ve gene dikkatsiz bir anına denk gelmiş olay ve panik yapmış birazda..evet avrupa öncesi çok büyük sıkıntı oldu ve inanılmaz hazırlanıyordu hedefleri çok büyüktü ama maalesef çok büyük yara aldı
Bu sabah işe gelirken bir motorluya çarpmaktan son anda kurtardım.. Motor kullanıcısına dikkat etmek gerekiyor ama ne kadar dikkat edersek edelim bir yerden fırlayıp bir anda önünüze atlayana da birşey yapamıyor insanın basireti bağlanmasın allah kimsenin başına vermesin bazıları da kendileri kaşınıyor kaza yapmak için yer arıyor gibi kullanıyor..
büyük geçmiş olsun bende haftasonu cbr 600 ile kaza yaptım yeni yeni yürüyorum allah beterinden korusun...
http://img217.imageshack.us/img217/3...8280149407.jpg
Uploaded with ImageShack.us