İlk sahibi arkadaşımdı, ama şu anki hali iç açıcı durmuyor resimlere göre...
Printable View
İlk sahibi arkadaşımdı, ama şu anki hali iç açıcı durmuyor resimlere göre...
evet sr li olan 19bindi fiyat düşmüş diğer arabaya masraf yapacağına buna masraf yap daha iyi olur
O adamla da görüştüm kaporta masrafı war diyor ki benim için önemli değil. bide bu önemli turbo 4000 devirden sonra giriyormuş sanırım monifolt diyor amadım bende htcs miydi onun gibi yazılan bişi vardı ne olduğunu bilmiyorum ondanmıdır dedim ama maddiyattan baktıamadım dedi oda emin değil yani turbom ve motorum çok sağlıklı dedi başka bujiler yenilenmesi gerekir dedi birde enjeksiyon temizliği vs vs görmek lazım ama ben anlamıyorum işte bu arada arabanın motorunu mantar tuning oturtmuş yorumları aliyom :)
nvcs
10krktr
Evet nvcs teşekkürler Modifiyeye merakım sonsuz ama terim ve kısaltma eksiğim var :)
bencede daha mantıklı mantarla yarın konuşayım sorarım ona göre karar verirsin ertan
10 anca verilir.. :D 17 cok gerçekten artı saglıklı bir araca benzemiyor
Walla arkadaslar kara Şimşek'i aldım :)Allah mahcup etmez inşallah bugün baktirdim kaporta ısı dısında motorla alakalı hiçbir sıkıntısı yok sadece difransiyalde az boşluk var oda 20 yaşındaki arabada normal diye düşünüyorum fiyat 13500 Faruk abi Cook pahalı dedi ama bana gore normal gibi sonuçta satmak icin değil toplayıp hafta sonları binmek icin aldım Pazartesi kismetse noterde bitircez ısı. Boyayı da bir iki ay sonra yaptırım artık yawas yawas ta kalan eksiklerini düzeltirim diye düşünüyorum
hayırlı olsun...
hayırlısı olsun. Allah kazasız belasız kullandırsın. sen içine sinerek aldıysan problem yok..