Yok yav yaşanmaz oldu artık...Büyük şehrinde de küçüğünde de..
O değil de ankaraya her geldiğimde sıkıntısız geçer günlerim...
Yola çıkarım aynı yolda aynı rampada hararet yaparım 2.ye... olucak iş değil.
Printable View
Yok yav yaşanmaz oldu artık...Büyük şehrinde de küçüğünde de..
O değil de ankaraya her geldiğimde sıkıntısız geçer günlerim...
Yola çıkarım aynı yolda aynı rampada hararet yaparım 2.ye... olucak iş değil.
şahsen ben boş çanta hatta poşet bile bırakmıyorum koltukların üzerine ... camdan bakar biri bişey sana patlatır boş yere zarar ..
arabanızı kitlerken aman dikkat adamlar elindeki kumandayla sinyali bozup kapılarınızın kitlenmemesini sağlıyorlar
bahçeli 7nci cadde üzerinde polislerin her geleni süzdüğü yerde arkadaşımın sorentosundan aynı şekilde öğlen saati laptop çalınmıştı. ve aynı gün önde arkada duran 3 araç daha öğlen vakti camı kırılarak soyulmuştu bu hırsızlar iyice yüzsüzleşti sanırsam ceza falan almayıp salıverildikleri için hiç çekinmiyorlar bu kadar kalabalık yerlerde bile
beşevlerde benimde başıma geldi araç gözümün önünde ve 5 dakka oturup kalkcam bişey olmaz düşüncesiyle cafeye girdim aradan 5 dakka geçmeden bi tantana gürültü oldu geldiler snn aracı patlattılar dediler bi baktım arka koltukta bıraktığım laptop duman olmuş ( benim ihmalkarlığım) ama allahtan laptop 2 gün içinde geri bulundu:)) kaçarken gören biri kovalamış biraz o sırada bi apartmanın bahçesine atmış.... dikkat etmek lazım bu başıma gelen olay bahçelide çok gördüm patlatılmış araç sonuç çıkmıo yapanın yanına kar kalıo..... aracım çalındı biliosunuz karakola gidip mağdurken bide polisler tarafından mağdur edildim böyle bi memleket işte..
orandaki trtnin karşısına arabayı park edip(güvenlik görevlisi var diye) sakın yürüyüşe cıkmayın.
cantayı bagaja koymayın.
tecrübeyle sabittir.
hergüün hırsızlık oluyormuş...
arkadaşlar camınız filmli bile olsa adamları teşvik edicek laptop çantas veya evrak çantası tarzı şeyler bırakmayın görünür yerde. ya bagaja koyun ya da koltuk altına falan sıkıştırın ben genelde öyle yapıyorum. geçenlerde bahçeşehirde arkaşın camınıda patlattılar parkettikten 1-2 dakika sonra laptop çantasını alıp arabaya atlayıp kaçtılar. tabi laptop çantasında şort mayo varmış quicksilver artık plajda fln takılırlar onla :D
Ne olacak bu ülkenin hali yahu özellikle büyük şehirlerde hele hele Ankara ve İstanbul da oturanları Allah korusun yardımcısı olsun.
amkğumun şerefsizleri. Milletin alınteri ile kazandığını bunlar 2 dk içinde buharlaştırsın.
bunlar her tarafda, çantanız boş olsa bile bagaja koyun...
baskasinin emegine alinterine el uzatanin elleri kirilsin insallah .
şerefsizler..bestekar sokakta günüdz teyzemin kolyesini çalmışlar..durum o derece kötü.
Orası hiç belli olmaz valla :D
yapcak bsy yok kanka gecms olsun allahtan sizinkini patlatmamıslar :)
aşti giriş - çıkış metro bölgesi ve içi ( geceleri ve günün çoğu saati o tiplere mesken olduğu için özellikle dikkat edilmeli. yine gitsen şimdi yine oradalardır , şerefsizler. )
aştide otobüs peronları zaten cepci tokatçı kaynıyor