evet ben açmıştım konusunu okumanızı tavsiye ederim diye.herkesin okuması lazım bence.objektif kısa ve öz.okudukça şaşırıyorum bilinçlendirme adına güzel yazıları var.biraz küfürlü ama olsun.
Printable View
tool amca burdan sorayım da şu sikkofield konusunu tekrar açsam da kaldırmasanız ? forum için zararı varmı.illimünati , siyonizm i falan araştırıyor.üzerimizde oynanan oyunlar zihin kontrolü vs.
yılmaz özdil in konusu gibi olacaktı bi sorun çıkmazdı hatta bu daha tarafsız daha objektif ama neyse.
kudurdum.com abi senin zamanlarının kanalları yada senın yaşıtlardan Forum Ana Sayfa aeuhaeuhaeuh :hehe:
kudurdumu hatirlamiyorum,
kurtadam vardi :D
otomobil dersen Oto-Park.Com - Otomobil Forumları : OPC
otopark.com ya heralde en eski ve seviyeli forumdur ortaokul detected tım o zamanlar yazmıyordum pek okuyup öğrenme aşamaları:D
çok tutucusun ama kıyamet kopsada kopsak mantığıyla yaklaşırım diyorsun böyle bir konuysa öyle mi kardeşim?tutuculuktan ne anlıyorsun acaba 18 yaşında? kızlar etek giyemez askılı giyemez erkeğin 3 adım arkasından yürür mü? valla bravo.asıl tutuculuğun ne olduğu bu yaşta demekki böyle algılanıyor.
beğenmediğin bi topicte anca geyik yaparım cümlende gerçekten seviye yoksunu olmuş kardeşim!
ayrıca biraz idrak etmeye çalışın.konuda dünyanın sonumu geliyor deniyor? yok olacaksınız hepiniz cehenneme mi gideceksiniz deniyor.okuduğunu anlayamayan bir gençliğe sahibiz onada ayrı bir bravo.
bu bir bilimsel araştırma bende gördüm paylaştım özetleyerek.ha dersen ki bilim adamları kimmiş sarı çizmeli mehmet ağa o zaman anlarım düşünce tarzını.ama dersen ki bilim adamlarına saygım var o zaman bu konuya saygı duyacaksın böyle konuda geyik yaparım demeyeceksin!
birbirinize laf yetistirin simdi,
bende sizi tatile yolliyim ;)
Yaşıtlarıma göre, demiştim orda oysa ki. :) ama senin canın sağ olsun.
Beğenmediğim bi topicte anca geyik yapmam. Konu bana boş geldi. Geyik yaptım. Gidip teknik bilgiler konusunda geyik yapmıyorum. Burası otomobil forumu, ama senin canın sağ olsun. : )
Edit: Önce o başlattı amca! :D
saat 23'de kaan sezyum var NTV'de,
ordan takilalim birazda..
http://img03.blogcu.com/images/b/e/y...1293915316.jpg
evet kayıt olurken zamanında yanlışlıkla seçtim onu.daha sonrada düzeltme zımbırtısını bulamadım kaldı öyle.bende kapattım yaş gözükmesin dedim.
elin değmişken sen bi düzeltirmisin doğum tarihini.
yok 10 karakter doldurmak zorundaymış bende soru işareti koydum oda mı sorun pardonda?
bu konu cidden saçmalaştı moderatör deilim bana düşmez ama kitleyin bence.
birileri çarpılmadan şu konu kilitlenseydi bari. :D
Endonezya'da Lokon Yanardağı Patlamış ;)
http://isc.acunn.com/upload/detail_i.../volkan-02.jpg
Doğanın Gücü*| Acunn.com
endonezya çok tuhaf bi coğrafya be.
evler kelepirdir orda sigorta şirketleri göze alamaz biçok şeyi gibi...
hurafe bence bunlar rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin hayırsızsa nasip etmesin .....
aslında dunyanın sonundan bahsetmıyor benım bıldıgım yenı bı başlangıctan bahsedılıyor dunya duzenındekı yenı bır oluşum ama bu dogal bı afet mı yoksa savaşlar mı daha net bırşey yok yanı dunyanın sonundan bahsetmıyor sadece maya takvımı bıtıyor o tarıhte ama cogu kısı yenı bı başlangıca ınanıyor. muallakta bı konu takıpteyım :)