|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Önümüzdeki 2 hafta içinde tatile çıkmayı düşünüyorum. Önceki senelrde fazlaca Marmaris-Fethiye yaptığımdan bu defa onları atlayıp geçeceğim. Kaş-Kemer hattı üzerinde ne yapılır? nerelere gidilir? özellikle ne yenir (farklı olarak)? Bu hat üzerindeki tech kardeşlerimlede görüşmek isterim açıkcası. Her türlü önerinize açığım.
Bu arada verilecek örenklerde evli olduğum unutulmasın
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Sundance Yellow Gti
|
Bekar olsaydın eminim kemerden çıkamazdan çok güzel yerler önerebilirdim
__________________________________ [FONT="Franklin Gothic Medium"] POWERED BY AYDOĞDU GARAGE [/FONT
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 2010 FD6 Mugen-RR
|
Kemer'de hayat var gerisi yalan
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Sen gene öner aklımızda bulunsun be yaaww
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 2010 FD6 Mugen-RR
|
Kemer/ Aura- İnferno - BarlesQue eğlence ve hatun anlamında bu 3 mekan sonuna kadar tatmın edecektır. Yerınde olsam yemek vs cok para harcamam bu yazdıgım mekanlarda dilimi iyi kullanmaya bakardım
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: new corolla
|
kemerde sahilde dolaşsa dilini kullanır
__________________________________ BAŞTAŞ PERFORMANCE |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Fiat Idea
|
HD otel bağımlısı olmayan çiftlerdenseniz KAŞ'ı öneririm, eskiye göre biraz pahalılanmış diye duydum. Ben Maki otel'de kalmıştım temiz ekstrası olmayan bi otel... diğer butik oteller de güzeldir. Akşam yemek yenecek çok güzel yerler var.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: Sundance Yellow Gti
|
__________________________________ [FONT="Franklin Gothic Medium"] POWERED BY AYDOĞDU GARAGE [/FONT
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
KEMER
kemerde her şeyi yapmak mümkün...sabah yat turuna çıkabilirsiniz mesala akşam yemeğine ulupınarda güzel bir kiremitte balık ve mantar ondan sonra eğlenmek için discoya gidilebilir en güzeli AURA benden tavsiye yapılacak şey çok kemer de
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Civic 1.6 ies
|
Abi Gezmek amaçlı gidiyorsan eğer Kaşta Dolaşabilirsin limanı sahili Akça Germe pLajı Kaputaş pLajı buralarda denize girebilirsin. Kaştan demreye doğru gelirken Kekova - Üçağız diye bi yer göreceksin tabela mutlaka oraya gitmeni tavsiye ederim Eski yapılar var denizin altında yatan bir şehir var Harika bir koyu var mutlaka gidip gezilebilecek yerlerdendir. Ordan çıkıp demreye geldiğinde noel baba kilisesine ve Myra ya gidebilirsin Oradan çıkıp Finike limanı çok güzeldir orada gezebilirsin kumlucada gezilebilecek pek bir yer yok sonrasında kumlucadan çıkınca yol kenarında güveçte alabalık yapan yerler var cok güzeldir oralara gidebilirsin olympos çıralı vs buralar olur sonrasındada kemer yaparsın işte tatiL
Gidebileceğin yerler konusundada yine yardımcı olmaya çalışırım abi TeLefonLa feLan ulaşırsan.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Kardeşlerim ben HD tatili yapmak istemiorum açıkcası yada HD otelde kalırım ama sürekli otelde olmak istemiyorum. Öğleden sonraları çıkıp dolaşmak isterim Kaşı Kemeri. Güzel ve özel yöresel lezzetler varsa onlardan faydalanmak isterim. Akşamda en düzgün sorun çıkmayacak clup larda takılırız.
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: SPOON CIVIC
|
bı gezemedık şu kemeri bu kadar iyimi yav
uygun nerde kalınır otelde fazla vakıt gecırmıcem zaten
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Kaş'i oldum olasi hiç sevmemisimdir.bende kemer diyenler tarafindayim..
)
__________________________________ 32FT430 Burak seni unutmayacağız hep gönlümüzde yatacaksın,Allah rahmet eylesin.. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Jamaica style
|
Kemerr küçük rusya
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: G60 1.8 T
|
kemeri gecınce Ulupınar a mutlaka ugra.. alabalık yemeden ayrılma.. (kemer kumluca arası) ulupınarı gectıkten sonra Olympos a inebilirsin.. olympos a ınersen aynı yol guzergahında Adrasan koyunu tavsıye ederım.. ıkı dagın arasında sessız sakın bı koy..
Demre de Noel Baba nın mezarını ziyaret edebilirsin.. turist akınına ugrar.. finike demre arası olan yolculugunu mutlaka gunduz yap, harika koylar manzaralar var.. tekne turuyla kekova vs koyları gezebılırsınız.. Kaş ı bıraz gecıp kalkan ı da gör derim kalkana gitmişkende dunyanın en ıyı plajlarından bırısı olan patara plajınada ugrarsın
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: s2000
|
Kemerdeki gece hayatı fena. Rai diskoya gitmiştim hanımla. Benim hanım da Rus. Ama diskoda dans ederken yanımda eşim olmasına rağmen Rus kızları etrafımda dönüyordu. Noluyoruz ulan olmuştum
![]() ![]() Ama sapken o diskolara girebilmek ciddi sıkıntı diye biliyorum. Onun dışında yat gezileri filan Kemerde çok keyifli olur. __________________________________ good friends are like butt cheeks, shit may tear them apart... but they always come back together... |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
Ruslar sorun değil benim hanım Trabzonlu
![]() Marmarise gidiyoruz 2 senedir ordaki barlarda silem hatun vede Rus. Alıştı artık yakın korumam gibi davranıo
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: era stage 1/2
|
abi eşinizle kemere gitmeyin diyorum başka da bişey demiyorum...=)))))))))))))))
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |