Geçen yaz Aurada bira 15 lira, cola 10 lira gibi birşeydi, ona göre hesaplarsınız işte. Bizi otel götürdüğü için giriş fiyatını bilmiyorum ama. Bir de nargile içmiştik biz 60 lira :D
Printable View
Limak Limra'da kalmıştım.Güzel geçmişti :) kemer'de harika hatta , müthiş sayılabilecek bir coğrafya orası, hatta TÜRKİYE ...
ama gerçekten Antalya gerçekten başka ...
inferno vs. gibi yerlere gitmeden bana haber verirseniz durum müsaitse içeriye cok rahat aldırabilirimücret ödemeden
vay kardeşlerim sağolun :D
erken saatten haber verirseniz ayarlayabilirim
bu akşam bende izine çıkıyorum, racing motorla antalya ya inmeyi düşünüyorum ama tek başıma o yol çekilirmi bilemiyorum tabii :(
kaş çok guzel bır yer tavsıye ederım kesınlıkle, patarada oyle..
aynen öyle kardeşim kemer küçük rusya oldu 2000 yılından itibaren :) bende tarif edicektim ama serdar kardeşim yazmış kemere geldiğinde bekleriz yardımcı oluruz elimizden geldiğince dün gece yanıyordu kemer yakında boynum 360 derece dönecek :D ayrıca eğlence mekanları için yardımcı olurum.. :)
3 hafta önce kemerdeydim.diskoya giriş 10 dolar bira 20 tl votka 30 tl yok ben absolut 70 lik açtıracam derseniz 400 tlcik:)bence inferno en güzel diskosu.aurora çok dar
dar olması daha güzel değilmi? Geniş geniş oturcağıma sıkış tepiş otururum :D orası piknik ovası değilki:evil::evil::evil:
dediğin alanyadaki doorsda geçerli
bu sene antalya ve civarı inanılmaz zayıf.geleli daha 2 -3 gün oldu.bodrum,çeşme,didim,marmaris düşünün derim.
ben olsam kemerde tek gidilecek yer aura disko olarak.kemerde yat turlarina ben bayilmistim.bütün koylari dolasiyor ve fiyati çok cuzi birseydi.ben göynük te Queen elizabeth te kalmistim tavsiye ederim ama her ne olursa olsun kesinlikle yat turu yapmanizi tavsiye ederim.
bilgilendirmede bulunan arkadaş noktayı koymuş hakikaten. .
ulupınarı kesinlikle tavsiye ederim, mutlaka uğramalısın. kemeri geçtikten sonra çıralı olymposa gelmeden solda. .
olyposta yamaç paraşütü ile direk adrasan semalarını havadan izleyebilirsin kalp dayanırsa tavsiye ederim eşinle beraber güzel oluyor :)
bir tane jeep yada atv kiralayıp safari turuna çıkabilirsin direk adrese getirebiliyorlar araçları. antalya beach park içinde yer alan aqualanda güzel olabilir. harici olarak zaman varsa renkli gördüğün her tabelada durabilir gezebilirsin. kısmetse 24 temmuzda bende eşimle oralarda olucam. .
benimde ihtiyacım olan bi konuydu ama hala kararsızım. gerçi doluluk oranı hotellerde nereye sorsam çok yüksek. varmı tavsiye edebileceginiz bay bayan gidilebilecek yerler:)
gencleeer geldik 1 yeni sezona daha. gecen sene bu konuyu actigimda ***** agir kaza gecirmistim tatil yapamadim. simdi allahin izniyle acisini cikarcam. varmi yeni onerileriniz?
haftaya pazartesi itibariyle antalyadayim :)
antalyanın neresıne gelıceksınız ona gore onerelım :)
Kemer'e gelen olursa haber versin görüşelim.0beş1003iki7yüz477beş0beş Can.her konuda yardımcı olurum :)
Hangi konu ayrıntı ver :D
ya biride bana yardım etsin bodrum turgutreisde güzel uygun bi pansiyon bulun bana :D
Olimpos'da ömrümü tamamlayabilirim. Bende bu yaz kısmese Olimposa gidiyorum tatile.
Kemer Kumluca arasıydı sanırım, Meydan Restorant var yol üstünde. Kemer-Kumluca tarafından giderken solda kalıyor. Dıştan pek albenisi yok ama içerisi şahane. Kahvaltısı, çuprası süper. Ortam şahane. Ördekler, yanda akan bi nehir, portakal ağaçları...
Ve tatil için ben Adrasan öneririm. Bungalov evleri var yan yana dizili.Denize sıfır. Hafif çakıllı ama denizi. cicibaba diye bi yerde kaldım geçen perşembe. Gayet sakin, gürültü patırtı yok. Güzel :)
eğlencelerin yanında roll geceleride çok makbuldür :) sıkan sıkana tek şerit 4 araba :):):)
Adrasan'a daha çok ısındım, Olimpos ile çok yakın olmasıda ayrı bir avantaj :) Gece Olimpos'un gençlik gürültü patırtısını çekmek zorunda kalmam.