kalkanda arp sesi esliginde yemek yemeni tavsiye eder kaputas ta mola vermeni oneririm..
kekova tekne turu olmazsa olmaz snorkel ve paletsiz sakın gitme derim.
Printable View
kalkanda arp sesi esliginde yemek yemeni tavsiye eder kaputas ta mola vermeni oneririm..
kekova tekne turu olmazsa olmaz snorkel ve paletsiz sakın gitme derim.
her yeri çok güzel lakin,geçen yaz geçtiğim finike yolu ve kekova taraflarındakı ormanlık alanlar ve tarihi kalıntılar çok hoşuma gitmişti baktıgın zaman denizin dibi gözüküyordu
Limak Limra'da kalmıştım.Güzel geçmişti :) kemer'de harika hatta , müthiş sayılabilecek bir coğrafya orası, hatta TÜRKİYE ...
ama gerçekten Antalya gerçekten başka ...
inferno vs. gibi yerlere gitmeden bana haber verirseniz durum müsaitse içeriye cok rahat aldırabilirimücret ödemeden
vay kardeşlerim sağolun :D
erken saatten haber verirseniz ayarlayabilirim
bu akşam bende izine çıkıyorum, racing motorla antalya ya inmeyi düşünüyorum ama tek başıma o yol çekilirmi bilemiyorum tabii :(
kaş çok guzel bır yer tavsıye ederım kesınlıkle, patarada oyle..
aynen öyle kardeşim kemer küçük rusya oldu 2000 yılından itibaren :) bende tarif edicektim ama serdar kardeşim yazmış kemere geldiğinde bekleriz yardımcı oluruz elimizden geldiğince dün gece yanıyordu kemer yakında boynum 360 derece dönecek :D ayrıca eğlence mekanları için yardımcı olurum.. :)
3 hafta önce kemerdeydim.diskoya giriş 10 dolar bira 20 tl votka 30 tl yok ben absolut 70 lik açtıracam derseniz 400 tlcik:)bence inferno en güzel diskosu.aurora çok dar
dar olması daha güzel değilmi? Geniş geniş oturcağıma sıkış tepiş otururum :D orası piknik ovası değilki:evil::evil::evil:
dediğin alanyadaki doorsda geçerli
bu sene antalya ve civarı inanılmaz zayıf.geleli daha 2 -3 gün oldu.bodrum,çeşme,didim,marmaris düşünün derim.