şuan kemerdeyim öyle bişe olsa harika olur :D
Printable View
ben olsam kemerde tek gidilecek yer aura disko olarak.kemerde yat turlarina ben bayilmistim.bütün koylari dolasiyor ve fiyati çok cuzi birseydi.ben göynük te Queen elizabeth te kalmistim tavsiye ederim ama her ne olursa olsun kesinlikle yat turu yapmanizi tavsiye ederim.
bilgilendirmede bulunan arkadaş noktayı koymuş hakikaten. .
ulupınarı kesinlikle tavsiye ederim, mutlaka uğramalısın. kemeri geçtikten sonra çıralı olymposa gelmeden solda. .
olyposta yamaç paraşütü ile direk adrasan semalarını havadan izleyebilirsin kalp dayanırsa tavsiye ederim eşinle beraber güzel oluyor :)
bir tane jeep yada atv kiralayıp safari turuna çıkabilirsin direk adrese getirebiliyorlar araçları. antalya beach park içinde yer alan aqualanda güzel olabilir. harici olarak zaman varsa renkli gördüğün her tabelada durabilir gezebilirsin. kısmetse 24 temmuzda bende eşimle oralarda olucam. .
benimde ihtiyacım olan bi konuydu ama hala kararsızım. gerçi doluluk oranı hotellerde nereye sorsam çok yüksek. varmı tavsiye edebileceginiz bay bayan gidilebilecek yerler:)
gencleeer geldik 1 yeni sezona daha. gecen sene bu konuyu actigimda ***** agir kaza gecirmistim tatil yapamadim. simdi allahin izniyle acisini cikarcam. varmi yeni onerileriniz?
haftaya pazartesi itibariyle antalyadayim :)
antalyanın neresıne gelıceksınız ona gore onerelım :)
Kemer'e gelen olursa haber versin görüşelim.0beş1003iki7yüz477beş0beş Can.her konuda yardımcı olurum :)
Hangi konu ayrıntı ver :D
ya biride bana yardım etsin bodrum turgutreisde güzel uygun bi pansiyon bulun bana :D