Olimpos'da ömrümü tamamlayabilirim. Bende bu yaz kısmese Olimposa gidiyorum tatile.
Printable View
Olimpos'da ömrümü tamamlayabilirim. Bende bu yaz kısmese Olimposa gidiyorum tatile.
Kemer Kumluca arasıydı sanırım, Meydan Restorant var yol üstünde. Kemer-Kumluca tarafından giderken solda kalıyor. Dıştan pek albenisi yok ama içerisi şahane. Kahvaltısı, çuprası süper. Ortam şahane. Ördekler, yanda akan bi nehir, portakal ağaçları...
Ve tatil için ben Adrasan öneririm. Bungalov evleri var yan yana dizili.Denize sıfır. Hafif çakıllı ama denizi. cicibaba diye bi yerde kaldım geçen perşembe. Gayet sakin, gürültü patırtı yok. Güzel :)
eğlencelerin yanında roll geceleride çok makbuldür :) sıkan sıkana tek şerit 4 araba :):):)
Adrasan'a daha çok ısındım, Olimpos ile çok yakın olmasıda ayrı bir avantaj :) Gece Olimpos'un gençlik gürültü patırtısını çekmek zorunda kalmam.
kalınacak güzel yer varmı oralarda kanka
Eşimle geliyorum ama, beni akşam rolllllllll gecelerine diyerek götürecek arkadaşlara ihtiyacım var :D Roll olmasada olur :D
Gelirim bi akarız :D
pazar kemere yola cıkıyorum aksilik olmassa ilk kez geliyorum bende ama anlaşıldı ki memlun kalıcam hemde evlı değilim :)
pazar mangal yakmayı düşünüyoruz beraber yer içeriz gelenlerle :)
Benımde aklıma senı havaalanından aldıktan sonra kı olay gelıyor.Yengenı yedıkden sonra :D
kemere evliysen bence gitme yorumlar çok uzun uzun yazarımda gerek yok evliysen samimi söylüyorum gitme bu hani orda çok rus hatun olması yada senin hatunlara gözünün kayması ile ilgili bir olay değil..