Olimpos'da ömrümü tamamlayabilirim. Bende bu yaz kısmese Olimposa gidiyorum tatile.
Olimpos'da ömrümü tamamlayabilirim. Bende bu yaz kısmese Olimposa gidiyorum tatile.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Kemer Kumluca arasıydı sanırım, Meydan Restorant var yol üstünde. Kemer-Kumluca tarafından giderken solda kalıyor. Dıştan pek albenisi yok ama içerisi şahane. Kahvaltısı, çuprası süper. Ortam şahane. Ördekler, yanda akan bi nehir, portakal ağaçları...
Ve tatil için ben Adrasan öneririm. Bungalov evleri var yan yana dizili.Denize sıfır. Hafif çakıllı ama denizi. cicibaba diye bi yerde kaldım geçen perşembe. Gayet sakin, gürültü patırtı yok. Güzel![]()
TB4BSA
eğlencelerin yanında roll geceleride çok makbuldürsıkan sıkana tek şerit 4 araba
![]()
Adrasan'a daha çok ısındım, Olimpos ile çok yakın olmasıda ayrı bir avantajGece Olimpos'un gençlik gürültü patırtısını çekmek zorunda kalmam.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
kalınacak güzel yer varmı oralarda kanka
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Eşimle geliyorum ama, beni akşam rolllllllll gecelerine diyerek götürecek arkadaşlara ihtiyacım varRoll olmasada olur
![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Gelirim bi akarız![]()
pazar kemere yola cıkıyorum aksilik olmassa ilk kez geliyorum bende ama anlaşıldı ki memlun kalıcam hemde evlı değilim![]()
Benımde aklıma senı havaalanından aldıktan sonra kı olay gelıyor.Yengenı yedıkden sonra![]()
---BTU cupra---
kemere evliysen bence gitme yorumlar çok uzun uzun yazarımda gerek yok evliysen samimi söylüyorum gitme bu hani orda çok rus hatun olması yada senin hatunlara gözünün kayması ile ilgili bir olay değil..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)