|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: stroked Del-sol
|
bu telefonu kullanan bir iki arkadaşım çok fena ısındığını film izlerken dokunamayacak hale geldiğini solediler bundan sıkıntı yaşayan warmı yada sıkıntı yaşanırmı
4.3 ekrandan film izlemek adetim deildir ama sararsa 1 saat aralıksız oyun oynayabilirim onumuzdeki hafta almayı duşunuorum ama şimdi bu ısınmadan telefona bi zarar gelirse garantilerle ilk gundewn goz gore gore uğraşmakta istemiyorum bende bir exper war tablet naaparsam yapim işlemcinin olduu yer elbet ısınıyo ama dedikleri gibi değil tecrübe edenler yazarsa sebvinirim yada bir makale vs okuyan warsa bukonuda AndroidTelefonlari.com - Android cep telefonları, akıllı telefonlar ve aksesuarlar bu sitede satılan s2 lere spariş ile overclock işlemi işe 1.5 ghz yapılabildiği yazıyor bunu araştıran kullanan warmıdık kimbilir ozman nasıl ısınır :S buarada o sitedeki testlerde overclock ile lg optimusun 1ghz tegra ilmecisi 1.4 e samsungun 1.2 ghz ilmecisi 1.5 e yukselmiş gozukuyo testverilerine gorede lg daha iyi diyo iyice aklım karıştı şimdibunu farkedemem ama bu gidişle buadamlar daha iy işlemcili telefon satmak için ona göre oyun ve uygulama yapacaklar burası kesin şimdi bile bunun havadislerini veriyorlar eski pclerdeki gibi sürekli değiştirmek gerekicek :S http://www.androidturkiye.net/2011/0...pisma-bolum-1/ __________________________________ Who said del slow??? Son Düzenleyen mar1lyn; 21-07-2011 14:29. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: R53 Cooper S (2006), Nissan Navara 4x4
|
Aynı ısınma problemi dediginiz gibi 1 saat film seyretme veya oyun oynama durumunda tüm android telefonlarda oluyor.Eğer telefonun üstünde telefonun hava almasını engelleyecek koruyucu jel kılıf varsa ısınma daha erken gerçekleşiyor.Htc nin açıklamasına gore ısınma gayet normal ve hiçbir negatif sonucu yok aynı şey samsung içinde geçerlidir.Gönül rahatlığıyla alabilirsin.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
ısınma çok normal benim iphone4 ile elime alıp oyun oynadığımda 1 saat sonra sıcaktan kapanıp açılıyordu
gerçi son güncellemeler ile kılıfınıda çıkardıktan sonra çok nadir yapar oldu __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Isınma sorunu benim iPhone 4'dede vardı oyun oynayınca sonra 3G açıkken internette gezinirken ısınıyordu 40dereceye kadar cıktıgı oldu ama sorun olmuyor S2 birde cift çekirdek 1gb ram bluetooth 3.0 8mp kamera felan bir sürü yüklü özellik ve incecik kasa ile geldigi için bu ısınma sorunları bence normal bir sorun olacagını sanmıyorum
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
yani arkadaş elimde tutamıyodum vs diince sanırım abarttı
dedim içindeki saç teli inceliğindeki devreler ne hale gelir ama anlaşılan silikon kılıf vs çok kullanmamalıyım belki koruyucu film ile maximum yetinmeliyim teşekkürler yorumlar için __________________________________ Who said del slow??? |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Subaru Forester
|
ben sımdı aldım umarım sıkıntı cıkartmaz
__________________________________ Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Aslında Aluminyum kılıf flan olsa soğutma için baya etkili olabilir
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 09 S2K / Red Rocco
|
Bende su an almayi dusunuyorum iphone 4 e gore daha hizli galiba ?
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Polo-Meggy
|
iphone 4 düşünmeyin bence kesinlikle galaxy S2 alın bende şuan Htc desire Hd var ondanda cok memnunum ama galaxys2nin dev ekranı olsun hızı olsun müthiş
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
işlemci ve ram çok daha üstün ama i phone zaten bu konuda iddialı değil ekranı çok üstün ve işletim sistemi ve apple ın kendi uygulamaları
ama androidde kendini çok geliştiriyor inceden bi apple antipatisi war bende itoonsa bağlı olmak vs sıkıyor canımı imac yada macbook kullanmadığım için salak windows programımız adam akıllı çalıştırmıyor itoons bende tercihimi android makinelerinden yana kullanıyorum daha ucuz ve kullanımı daha kolay çunki __________________________________ Who said del slow??? |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: M 3
|
ısınma problemi genel olarak var .. güçlü işlemci ve ince yapısından dolayı kaynaklanıyor muhtemelen ..
mehmet bende iphone 4 kullanıyordum sonra S aldım şimdi s2 e geçtim kesinlikle bana göre kusuru şudur diyeceğim bişeyim yok .. herşeyiyle beğendim ilk defa bir telefonu |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 09'Megane Berline
|
ip4 ün neyini beğenmiyordunuz arkadaşlar acaba?
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Japon-Alman
|
aypona bende küstüm fazla basit çocuk işi olarak görmeye başladım bide her köşede hatta ilköğretime kadar düştü. siyahta baydı beyazıda gittim haytek hd2 aldım. hatice çok iyi cep telefonundan oyundan başka şeyler bekleyenler için. sansuk hiç almadım almam markaya gıcığım hele bide saçma sapan marka modellemesine yok 5540 yok 5233 yok gio techno luis albertoo
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
bende htc daha çok seviypruım sensation ı bekledm bekledim gelmedi bende ekranı ve piyasada olması sebebiyle samsungu tercih edicem
işlemcileri aynı markasına kadar samsung ram 1 gb htc 768 mi ne ama o aradaki farkı anlayacak kadar kasacağımı sanmıyorum dediğim gibi samsung piyasada o sebebpten onu tercih edicem birde deal extreme de yuksek kapasiteli pilleri mevcut işi olanlar için baksınlar kapaınıda deiştirmişler çunku pil daha kalın oluyor 2 katı kadar __________________________________ Who said del slow??? |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: R53 Cooper S (2006), Nissan Navara 4x4
|
Keske htc sensation gelmis olsa sirf htc nin sense arayuzu icin alinir o telefon..
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: Polo-Meggy
|
|
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
Y.disi senseşın var piyasada hatta bende niyetliyim
Elimdeki 8-10cihazdan kurtulup onu alacagim ![]() Arka kapagi komple aliminyum cizilmeyen glory glass midir nedir on camida ondan Bence s2 alma zati su cihazlarinda b*ku cikti htc evo 3d resim cekiyor sense ara yuzu bile oyle cift cekirdek falan kim zorlarki cihazi o kadar ama iste teknoloji ya ille yenilik olacak Ama s2 ekran kalitesi olarak daha iyi Edit- htc nin ekraninida anahtar makas ve maket bicagi cizmiyor test edildi
__________________________________ 05412424032satılık 500Hp Alman satlık 320i Cabrio Son Düzenleyen Ludacris; 13-07-2011 02:58. |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
sensation la s2 nin karşılaştırmalarını okudum ve bi çoğu konuda s2 daha başarılı sensation ı tercih etme sebebiniz nedir?
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
Hersey kagit uzerindeki gibi degil said. S2 nin ekran kaliteli dedik ama ana ekrab modunda sacmasapan bi sdahil dalga arayuzu var o kadar basit duruyorki,
Sense arayuzu ve daha kisisellestirilebilinen bi yapiya sahip senseşın hem arka kapagin komple olmasi aliminyum olmasi elde tutmanin daha kolay olmasi vs vs arti yonu cok daha fazla
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |