Manisadan bende gelebilirm corsa D ' le . ama zaman yer önemli uyugn olursa neden olmasın :)
Printable View
Manisadan bende gelebilirm corsa D ' le . ama zaman yer önemli uyugn olursa neden olmasın :)
dişime gore yokki kara dizel :D ancak izlemeye geliriz :)
izmirliler hadi bakalım bu kadar az değiliz nerde bu kara dumancılar=))))
hahahah olabilir :D
yarın uygun olurmu herkese izmirliler
Toplanalım olmadı hep beraber gidip kan verelim mübarek gecede herkes sevaba girsin..
güncellllll
evet ya guncelllll
gecen hafta yalan oldu bakıyorumda.
tarkan abi bi el at şu işe vur milletin kafasına topla hepimizi bir araya :D
Bence bu Çarşamba yapalım. Yerde inciraltı olsun, gezineceğimiz bölge ise narlıdere parasız otovban.
parasını verdim özellik satın aldım siteden :) 10 adet istediğin kelimeyi girdirtiyosun, bunlar forumda kullandıldığı zaman, anında cebine mesaj geliyor. Bende bakıyorum ne yazılmış die :)
yarın yazlığa gidiyorum bi müddet yokum
düz yolda 185 e kadar çıkıyorum yavrucum ne dağılması :Dzaten 190 da kesiyo rampa aşağı da bassan farketmez :D
140 lık starex kısa şase.h100 getirirsen dumanımı yutar anca :D fazla küçümseme de 75-90 bg lik doblo vs türevleriyle denerim her türlü ;)
Burdada olsa dizel buluşması keşke :)
hadi tarkan abi ayarla artıkda buluşalım herşey hazır günü belirliyelim
oteki konuda da yazdım burayada yazayım. adaş ayarlayalım hafta içi bir gune
bana bu akşam bile uyar yada önümüzdeki hafta içi yapalım bana hergün uyuyo önemli olan size uygun bi zaman olması
Bu akşam ve haftasonu olmasın banada her akşam uyar ;)
ozaman abi önümüzdeki çarşamba toplanıyoruz herkese uygunsa çiftede buluşalım izmir dizel roll team tüm dizelcileri bekleriz güzel bi cam car da bekliyoruz
camcar ın güzel olmasına ne gerek var la :D polis bilem yapar o işi :D
Ne alakasi var la :) yazliktayim
yarin toplaniyormuyuz erteliyomuyuz arkadaslar
bikereyle kalmazsa izmire dönüşte bende katılmak isterim.
tarkan iyileşmeden olmaz sanırım kaan
bu arada sen ne dizel aldın?
206 hdi mı? 70 liklerden?
bence şöyle yapalım;
tarkan abi iyileşsin hastaneden çıksın veyahut ayaklansın buluşma yapar onuda ziyarete gideriz. sonra takılırız.
ewet can 206hdı aldım bitane dizel gerekiyodu benim için farketmez ne zaman isterseniz ozaman çıkarız ama ramazanda güzel bi etkinlik olmuş olur fazlada geciktirmeyelim
hayırlı olsun kaan
denemeye çıkarken haber edersiniz işim müsait olursa bende geleceğim.
bende varım bi 20 gün izmirdeyim 1.3 cdti corsa d mümkünse 90 lık grande punto ve corsa d varsa özellikle onlarla bi denemek isterim
1.6 1.6 :D fazlası var eksiği yok :D
ok tur buluşma olcaksa yada başka bişi olcaksa denerim amacım yalan değil düzgün 90 lık bi corsa d ye denk gelmek(benim araba 75 lik:D) daha önce 2 kere denk geldim geçtim grande punto yuda merak ediyorum 90 lık uzunda 170-180 e kadar nolcak diye merak ediyorum fabia da olur hatta iyi olur 1.6 tdi ıda görmüş oluruz
standart 1200+kg son susturcu iptal başka birşey yok
heh şöyle:D top speed değil amacım 170-180 e kadar nolcak görmek istiyorum 90 lık astra yanıma bilr yaklaşamıyor 90 lık corsa d ye 2 kere denk geldim bitanesi 150 de yanıma geldi 160 dan sonra hafif hafif uzadı diğeri 180 e kadar yanıma gelemedi düzgün varsa denk gelmek istiyorum
ya ben bilmem duzgun mu denk mi ilk defa denicem dizel tecrubemde az da ben ortam için isityom :D