ablamın düğün davetiyesini saklayan iki aile var biri onlar diğeri biz.![]()
ablamın düğün davetiyesini saklayan iki aile var biri onlar diğeri biz.![]()
orası öylede bu davetiyelerin dönüşü çil çil olucak ama
buda güzelmiş ama çokta masraflı şeyler aramıyorum ;despe' nin dediği gibi çope gidicek nekadar şaşalı güzel olsada. ama örnekte verdiğim gibi akılcı şirin güzel şeyler olursa daha iyi olur.
valla onu baştan düşünecektik sende geç kaldın bende alicancım hadi sen yırttın bi nebze ben tam ortasındayım.![]()
e60 535d & THE A45 AMG
evet buda güzel ama verdiğim örnek davetiyeler gibi çok kullanıldı heryerde var biraz çalmış gibi olucaz daha orjinal bir fikir bulabilirsek onu yapıcam.
Acaba diyorumki davetiyeleri tahütlü posta ile göndersem eve zarfiniz var ptt den alınız diye kağıt geliyor gidip alıyorlarya çokmu kızarlar![]()
e60 535d & THE A45 AMG
bence 2 tür davetiye bastırın çok yakın eşe dosta akrabaya özenle hazırlanmış kaliteli davetiyeleri yollayın.mecburiyetten çağırmak zorunda olduklarınızada ucuz yollu davetiye bastırıp yollayın..bu arada hayırlısı olsun gaziemirdeki sarı rs in sahibiysen davetiye beklerim![]()
evet benim. davetiyeyi bir bulalım burdan bastırayım görüştüğümüzde veririm beklerim düğünüme.
mecburiyetten geçenlerde rsle ev bakmaya gittik,tanıdık bir emlakçıyı aldık, emlakbankası nın ordan. kipanın oradan çıkarttı beni dedim ev gaziemirin içinde değilmi?
Cevap: Evet.
Soru: eee Niye burdan gidiyoruz?
Cevap: içerden gidersek kalabalık. binmişken az gazlada bari özledim gidişini torqunu
Kasap et derdindeee koyun can derdinde.
arkadaş işi ticarete dökmüş canım öldürseler yapmam bunu ahahah![]()
e60 535d & THE A45 AMG
benim tavsiyem (beğenim) film afişi gibi bi davetiye olurdu.
araştırdım baktım googlea biraz bi çift matrix afişini kullanmış düğün kartları için.
sizde bilindik bi aşk filminin afişini kullanabilirsiniz.
clooney-zeta jones var dayanılmaz zulüm filminin afişi mesela...
Matbaacıyım![]()
zaten adıda uyarlanacak düğüne göre.
unutulmaz düğünde olabilir.![]()
güzel. ne gibi tavsiyelerin var bir matbaacı olarak
ahahah buna çok güldüm yahu
acaba diyorumki puzzle yaptırsam sonra bu puzzle parçalarını dağınık bir şekilde torbaya koysam. davetiyeyi alan aile oturup puzzle ı birleştirse davetiye ortaya çıksa çok küfür yermiyim?
yada diyorumki efsane ACDC nin bir klibi vardı ASCII karekterlerden yapılma bende resimi ve yazıları minik ascıı lerden yaptırsam nasıl olur acaba? aksam vaktim olursa onunla ilgili bir çalışma yapıyım barı ne çıkıcak ortaya bakıyım.
e60 535d & THE A45 AMG
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)