bakıyorum şu an sahibindenden saol.
edit:
abi bu süper buna kulaklığı bağladığım zaman başka bir şeye ihtiyacım olacak mı ilk etapta? sonra atıyorum logitech z5500 falan bağlayabiliyor muyuz?
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...278626/detay/?
bakıyorum şu an sahibindenden saol.
edit:
abi bu süper buna kulaklığı bağladığım zaman başka bir şeye ihtiyacım olacak mı ilk etapta? sonra atıyorum logitech z5500 falan bağlayabiliyor muyuz?
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...278626/detay/?
abi anladığım kadarıyla ilk etapta üretmekten çok, geçişleri yapmayı çözmeliyim. Sevdiğim müziklerin arkalarına ufak eklentiler yaparak ve güzel geçişler yaparak başlamak istiyorum. Direk kursa gidip, pahalıya bir cihaz alıp, sonra işin bana göre olmadığını anlayıp zarar etmek istemiyorum. acele etmeden tadını ala ala başlamak istiyorum.
AKG kulaklik falan derken ihtiyaclar articak![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
Evet öncelik arkadaş ortamı. Zaten makine mühendisi olduğumu belirttim, işimi bırakmadan, duffa duffa arkadaş ortamında veya mesela dediğim gibi arkadaşımın otelin afterski partilerde maksat muhabbet djlik yapmak istiyorum. En azından denemem lazım. 10 senedir deli gibi içimde kaldı. Para yok diye snowboarda başlamadım 7 senedir Bursa'da olmama rağmen. Sonra mezun olup işe başlayınca snowboarda da başladım tabi. Böyle bir dünya yok. çok zevkli. Bu vesileyle siz siz olun hayallerinizin peşinden gidin abi. Ben bunu anladım. Para pul araba her zaman olur. Gençken yapılacak, denenecek şeyler var. Yaş 25 oldu anca çözdüm olayı.![]()
kulaklık için ise numark öneririm.![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
pc de programlar var onlarla calısarak dene sora ufak yollu bı cıhaz alırsın başlarsın
ben amatör olarak merakım var ama hep kendım kurcalayarak örendm
Eğer bu yaşta başlayacak isen (meslek olarak ) geri dönüşün yok . Ben bu işi para kazanmak için yapıcam dersen de bir noktadan sonra bu mesleğin düzenine alışabilir misin bunu da düşün. Sabit bir clubta çalacaksan sürekli gececi olacaksın yaşantın bu şekilde olacak. Ayrıca sağdan soldan parça otlanmamak için yabancı paralı siteleri takip edeceksin yani işin gücün download olacak. Evde 2 pc açık 24 saat şarkı indirip dinlemen gerkecek. He iyisindir kulağın vardır mezur biliyorsundur sayabiliyorsunudur o zaman partilere açılışlara etkinliklere dj gönderen şirketler var onlara kendşni gösterip katılabilirsin. Event başına iyi para kazanırsın.Yaz sezonu yazlık yerlere kaçıyım dersin kışın İstanbul a gelirsin döngü budur ihtimaller bunlardır . =)Hobi olarak kullanacağın bütçene göre olan setup u yazarım sana özelden.
hahahahha![]()
estafurullah severim ama ole bi bilgi durumum yok bilenlere ayip etmis olurum
zevkli istir hobi amacli tirmalanabilir takinti haline gelirse otomobil parasina sistemler alinabilir vs..vs..
Ama daha once hic ugrasmadiysan tavsiyem pc baglantili (normal sistemleri aratmayacak seyler cikabiliyor program destekleri sayesinde) kullanilabilen hoby amacli cihazlar var onlari kullan hem masrafsiz hemde yanlis anlasilmasin gazini atmak icin isgorur
ha baktinki gaz mevzuu degil ciddi ciddi yapicam ben bu isi dersen ozaman donanim almaya baslarsin ki busekilde deneyerek baslamak sana daha az masraf acar![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
süper yazmışsın. yavaş yavaş vakit geçirerek çözmek istiyorum. Bir anda her şeyi alınca GTA yı silah şifresi yazıp oynamak gibi oluyor, tadı kaçıyor. Bu güne kadar neyin bir anda b.kunu çıkardıysam sıkıldım.
bu arada daha somut örnekler verebilir misin? PC bağlantılı sistem derken?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)