User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
92 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: DJ'liğe başlamak?

tequila818 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Type-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olur nie olmasın sonuçta tam anlamıyla çalmaya başladığında prof makinelerde çalıcan hem daha iyi öğrenirsin.. amatör cihaz tatmin etmiyor pek. 2 bin lirayada bulursun rahatlıkla pıoneer cdj 100 lere bak istersen fiyat araştır.
    bakıyorum şu an sahibindenden saol.

edit:

abi bu süper buna kulaklığı bağladığım zaman başka bir şeye ihtiyacım olacak mı ilk etapta? sonra atıyorum logitech z5500 falan bağlayabiliyor muyuz?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...278626/detay/?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Day Walker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ef186 Bugra bu isi iyi biliyor bence tavsiyeleri degerli olabilir
    fotocu buğra mı o? hep videolar çeken?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    isin teknigini ogrenmeden bodozlama cihazla uretim yapmak zor degil mi?

en azindan atolye calismasinda kurulacak arkdaslardan ortak calisma uretilebilir
    abi anladığım kadarıyla ilk etapta üretmekten çok, geçişleri yapmayı çözmeliyim. Sevdiğim müziklerin arkalarına ufak eklentiler yaparak ve güzel geçişler yaparak başlamak istiyorum. Direk kursa gidip, pahalıya bir cihaz alıp, sonra işin bana göre olmadığını anlayıp zarar etmek istemiyorum. acele etmeden tadını ala ala başlamak istiyorum.

cem06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tequila818 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evde arkadaş ortamında çalmak istiyorum, tabiki clubda da çalmak isterim zamanla ancak şimdilik hobi olarak başlamam lazım. Bütçem 2 milyara kadar. 2-3 ay sıkışık olduğum için bir süre idare edecek bir cihaz alsam ve olayın içine girsem yeter. En azından denemek istiyorum. Yıllardır içim içimi yiyor. İnternetten araştır araştır olmuyor. Böyle sıradışı şeylerde biraz para harcamak itici güç oluyor. Para bağladığın zaman erteleyemiyorsun ve bir anda kendini işin içinde buluyorsun.
    ben 1 seneye yakın cesitli clublarda caldım tavsiyem club isine hic bulasma

ayrıca setup alcaksın butceyi ayarlayıp iyi bisey al cdj djm serisinden sasma ve kulaklıkda kaliteli bisey almalısın oda masraflı...

Type-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tequila818 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bakıyorum şu an sahibindenden saol.

edit:

abi bu süper buna kulaklığı bağladığım zaman başka bir şeye ihtiyacım olacak mı ilk etapta? sonra atıyorum logitech z5500 falan bağlayabiliyor muyuz?
    evt ama uyum sağlamıyabilir 2 tane kolon bağlarsan jaklı daha iyi verim alırsın bende 2 tane kolon var bağlıyıp öyle çalıyorum gayet zevkli oluyor.
    Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AKG kulaklik falan derken ihtiyaclar articak
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ayrıca setup alcaksın butceyi ayarlayıp iyi bisey al cdj djm serisinden sasma ve kulaklıkda kaliteli bisey almalısın oda masraflı...
    Evet öncelik arkadaş ortamı. Zaten makine mühendisi olduğumu belirttim, işimi bırakmadan, duffa duffa arkadaş ortamında veya mesela dediğim gibi arkadaşımın otelin afterski partilerde maksat muhabbet djlik yapmak istiyorum. En azından denemem lazım. 10 senedir deli gibi içimde kaldı. Para yok diye snowboarda başlamadım 7 senedir Bursa'da olmama rağmen. Sonra mezun olup işe başlayınca snowboarda da başladım tabi. Böyle bir dünya yok. çok zevkli. Bu vesileyle siz siz olun hayallerinizin peşinden gidin abi. Ben bunu anladım. Para pul araba her zaman olur. Gençken yapılacak, denenecek şeyler var. Yaş 25 oldu anca çözdüm olayı.

Type-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kulaklık için ise numark öneririm.
    Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...

alex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pc de programlar var onlarla calısarak dene sora ufak yollu bı cıhaz alırsın başlarsın

ben amatör olarak merakım var ama hep kendım kurcalayarak örendm

Burak İ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer bu yaşta başlayacak isen (meslek olarak ) geri dönüşün yok . Ben bu işi para kazanmak için yapıcam dersen de bir noktadan sonra bu mesleğin düzenine alışabilir misin bunu da düşün. Sabit bir clubta çalacaksan sürekli gececi olacaksın yaşantın bu şekilde olacak. Ayrıca sağdan soldan parça otlanmamak için yabancı paralı siteleri takip edeceksin yani işin gücün download olacak. Evde 2 pc açık 24 saat şarkı indirip dinlemen gerkecek. He iyisindir kulağın vardır mezur biliyorsundur sayabiliyorsunudur o zaman partilere açılışlara etkinliklere dj gönderen şirketler var onlara kendşni gösterip katılabilirsin. Event başına iyi para kazanırsın.Yaz sezonu yazlık yerlere kaçıyım dersin kışın İstanbul a gelirsin döngü budur ihtimaller bunlardır . =)Hobi olarak kullanacağın bütçene göre olan setup u yazarım sana özelden.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AKG kulaklik falan derken ihtiyaclar articak
    artsın abi zamanla hepsi hallolur. Sonuçta kendi paramı kazanıyorum tek sıkıntı birikmişim yok, böyle abuk subuk şeylere merak sardığım ve para harcadığım için de kolay kolay da olmayacak gibi duruyor.

ReßeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pc mi kullaniyorsun mac mi?
    ///Mürüvvette endaze olmaz.

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

dj olayina basliyacak olan kisi, remix falan denemeli mi yoksa direk kalabaligi eglendirmeyi birinci hedef mi secmeli?
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak İ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer bu yaşta başlayacak isen (meslek olarak ) geri dönüşün yok . Ben bu işi para kazanmak için yapıcam dersen de bir noktadan sonra bu mesleğin düzenine alışabilir misin bunu da düşün. Sabit bir clubta çalacaksan sürekli gececi olacaksın yaşantın bu şekilde olacak. Ayrıca sağdan soldan parça otlanmamak için yabancı paralı siteleri takip edeceksin yani işin gücün download olacak. Evde 2 pc açık 24 saat şarkı indirip dinlemen gerkecek. He iyisindir kulağın vardır mezur biliyorsundur sayabiliyorsunudur o zaman partilere açılışlara etkinliklere dj gönderen şirketler var onlara kendşni gösterip katılabilirsin. Event başına iyi para kazanırsın.Yaz sezonu yazlık yerlere kaçıyım dersin kışın İstanbul a gelirsin döngü budur ihtimaller bunlardır . =)Hobi olarak kullanacağın bütçene göre olan setup u yazarım sana özelden.
    hobi olarak sürdürmek istiyorum daha önce de yazdığım gibi amaç para kazanmak değil, işten zevk almak.

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Day Walker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ef186 Bugra bu isi iyi biliyor bence tavsiyeleri degerli olabilir
    hahahahha
    estafurullah severim ama ole bi bilgi durumum yok bilenlere ayip etmis olurum

zevkli istir hobi amacli tirmalanabilir takinti haline gelirse otomobil parasina sistemler alinabilir vs..vs..

Ama daha once hic ugrasmadiysan tavsiyem pc baglantili (normal sistemleri aratmayacak seyler cikabiliyor program destekleri sayesinde) kullanilabilen hoby amacli cihazlar var onlari kullan hem masrafsiz hemde yanlis anlasilmasin gazini atmak icin isgorur

ha baktinki gaz mevzuu degil ciddi ciddi yapicam ben bu isi dersen ozaman donanim almaya baslarsin ki busekilde deneyerek baslamak sana daha az masraf acar
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ReßeL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pc mi kullaniyorsun mac mi?
    pc kullanıyorum

cem06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dj olayina basliyacak olan kisi, remix falan denemeli mi yoksa direk kalabaligi eglendirmeyi birinci hedef mi secmeli?
    tr sartlarında kalabalıgı eglendirmek daha dogrusu isletmecinin cebini doldurmak daha onemli caldıgın muzigin mixingin parca secimin vsnin onemi cok az ama yurtdısında tam tersi cogu produksiyon yapıp teknigini gelistirerek isim yapıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pc de programlar var onlarla calısarak dene sora ufak yollu bı cıhaz alırsın başlarsın

ben amatör olarak merakım var ama hep kendım kurcalayarak örendm
    pc de kullanabileceğim bir program önerir misin? indirip bir an önce denemek istiyorum. Daha önce bir kaç kez denedim ama hep demoydu ve çok sınırlıydı her şey.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hahahahha
    estafurullah severim ama ole bi bilgi durumum yok bilenlere ayip etmis olurum

zevkli istir hobi amacli tirmalanabilir takinti haline gelirse otomobil parasina sistemler alinabilir vs..vs..

Ama daha once hic ugrasmadiysan tavsiyem pc baglantili (normal sistemleri aratmayacak seyler cikabiliyor program destekleri sayesinde) kullanilabilen hoby amacli cihazlar var onlari kullan hem masrafsiz hemde yanlis anlasilmasin gazini atmak icin isgorur

ha baktinki gaz mevzuu degil ciddi ciddi yapicam ben bu isi dersen ozaman donanim almaya baslarsin ki busekilde deneyerek baslamak sana daha az masraf acar
    süper yazmışsın. yavaş yavaş vakit geçirerek çözmek istiyorum. Bir anda her şeyi alınca GTA yı silah şifresi yazıp oynamak gibi oluyor, tadı kaçıyor. Bu güne kadar neyin bir anda b.kunu çıkardıysam sıkıldım.

bu arada daha somut örnekler verebilir misin? PC bağlantılı sistem derken?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)