pardon bende resimler onbellekte yüklü oldugu icin herhalde ilk acıldıgında hemen kücüldü o yüzden büyüklügünü farkedemedim.
Printable View
deneyimlerin için teşekkürler tecrübe olmuş oldu bizede ;)
@ MaXo
Ozel mesaj gondermissin ancak cevaplayamiyorum ayarlarindan dolayi.
Amerikan tayfası abilerim bişey soracağım Oto sanayi sitesi gibi şeyler varmı orlarda ? ciddi soru valla.
Var..Saatlik ucretleri 90 dolar civari :D
unut onu...Cok ama cok zor..
Wat ile geldiginde yapacagin isler belli.Aqua parklarda cankurtaran, sinemalarda kasiyer, ufak restaurantlarda garson, lokal otellerde oda temizleyici vs.
Wat bittikten sonra burada kalmayi denersen ingilizce ve yasalligina gore en fazla garson vs olabilirsin ki elinde saglam bir diploman yoksa yapabilecegin en basi en parali is.
redbaroun un yazdıklarını okuyunca tüm mayami hayallerim bitti ya Amerika nın neresinde kardeşim patenci kızlar , beyaz kumsallar , sağlı sollu publar onlerinde cihazlar:D
O kadar yani yok ben 2 yıllık dış ticaret,makine,otomotiv okudum yok diplomam var sallamazlar yani. ?
O kötüymüş ya peki biraz fantazi olarak görebilirsin de yine sorayım Amerika'da otomobil fabrikaları sürüyle hep belgesellerde izlerdim küçümsemek gibi olmasında itik kopuk tipler. Yani girebilmek orlara ?? nedir durum abi ?
Elindeki diploma ile Sallamazlar maalesef :) Tonla muhendis gordum buraa pizza dagiticiligi yada garsonluk yaoan.