Kayıt ol

LinkBack Konu Seçenekleri
Eski 13-07-2011, 06:47   #1

1.8 turbo - ait Avatar

Otomobil: E200 & civic elegance

Izmir Atatürk Stadı kavsagındakı cam sılenler

ıs yerım stada cok yakın. bahsettıgım kavsagı gunde 10 kere kullanıyorum.4 yolun 4 unde de 5 er 10 ar tane elemanvar. camsılıyorlar gozluk satıyorlar,kadınlar kolye,tesbıh falan satıyorlar. o kadar rezıl bır durum kı yolumu degıstırmek zorunda kalıyorum bazen. polıs nasıl mudahale etmıyor buna anlamıyorum.adamların tıpı komple ofsayt.at hırsızı gıbıler.zorla cam sılıp para beklıyorlar.gecenlerde arabamı yıkattım tertemız camı sılmeye kalktı tabı daha cok kırlettı.yaptıgın ıs mı dıyorum adamın yuzune ter temız camı kırlettın dıyorum pıskınpıskın sırıtıyor.

bu yolu kullanıpta bu elemanlardan rahatsız olan yok mu hıc

20/11/11 izmir 8. ayak 1.6 kategori 1.liği

satılık fd6 cıvıc
1.8 turbo isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 13-07-2011, 07:26   #2

DetailEF - ait Avatar

Otomobil: MEGATRON E21

DetailEF - MSN üzerinden Mesaj gönder
1.8 turbo´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ıs yerım stada cok yakın. bahsettıgım kavsagı gunde 10 kere kullanıyorum.4 yolun 4 unde de 5 er 10 ar tane elemanvar. camsılıyorlar gozluk satıyorlar,kadınlar kolye,tesbıh falan satıyorlar. o kadar rezıl bır durum kı yolumu degıstırmek zorunda kalıyorum bazen. polıs nasıl mudahale etmıyor buna anlamıyorum.adamların tıpı komple ofsayt.at hırsızı gıbıler.zorla cam sılıp para beklıyorlar.gecenlerde arabamı yıkattım tertemız camı sılmeye kalktı tabı daha cok kırlettı.yaptıgın ıs mı dıyorum adamın yuzune ter temız camı kırlettın dıyorum pıskınpıskın sırıtıyor.

bu yolu kullanıpta bu elemanlardan rahatsız olan yok mu hıc
Nazar boncuğu, tespih, bıçak seti, hilti, matkap, yazma, kolye, cam bezi, cam silenler su satanlar ne ararsan var.

Onlara da hak vermek lazım geçimlerini bu şekilde kazanıyorlar, gelip seni gasp etse, evine girip eşyanı çalsa daha mı iyi bir de bu şekilde düşün adam namusuyla para kazanıyor, herkeste herşeyden anlayacak diye bir kural yok.

Adamın kendisi pis 2 yılda bir duş alıyo kalkıp camın kirli temiz olduğunu tartışamazsın aynı zekada olmak gibi bir ihtimal söz konusu değil çünkü

Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor

Bu da mı illuminati ?
DetailEF isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Eski 13-07-2011, 07:34   #3

Time-R - ait Avatar

Otomobil: Moonrock EG 4dr

Time-R - MSN üzerinden Mesaj gönder
Cami silerek zaten gasp etmis oluyorlar bizi, kesinlikle hak vermiyorum, istanbulda kayniyor bu zibidilerden heryerde var, gecim kaynaklari zorla birilerinden para almak olmamali!!!
Time-R isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 13-07-2011, 07:34   #4

typermelih - ait Avatar

Otomobil: w

DetailEF´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Nazar boncuğu, tespih, bıçak seti, hilti, matkap, yazma, kolye, cam bezi, cam silenler su satanlar ne ararsan var.

Onlara da hak vermek lazım geçimlerini bu şekilde kazanıyorlar, gelip seni gasp etse, evine girip eşyanı çalsa daha mı iyi bir de bu şekilde düşün adam namusuyla para kazanıyor, herkeste herşeyden anlayacak diye bir kural yok.

Adamın kendisi pis 2 yılda bir duş alıyo kalkıp camın kirli temiz olduğunu tartışamazsın aynı zekada olmak gibi bir ihtimal söz konusu değil çünkü
bende olsam bende çok rahatsız olur arkadaşın yaptığı gibi başka yoldan giderdim...senin bigi düşünemicem açıkçası,yada para kazanmak istiyorsa bişeyler satmak istiyorsa tezgah kursun sabir biryerde allah ordada rıskıne verir yada çok iyi cam siliyorsa kendini geliştirsin yıkamacıya girsin...bu adamalar işlerine geleni yapıyorlar

R nm NM nm R
typermelih isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 13-07-2011, 07:34   #5

Day Walker - ait Avatar

Otomobil: KALAS

istanbulda olsan napıcaksın burda her ışıkta o dediklerinden var.
Day Walker isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 13-07-2011, 07:37   #6
TechTurkey

Low-Rider - ait Avatar

Otomobil: Corsa C

Napıcak biliyormusun göç etmicekler büyük kentlere ne iş olsa yaparım mantığıyla.

Benim rızam olmadan benim camımı silip bide para bekliyorlar , adama 50kere silme dersin zorla siler

...
Low-Rider isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 13-07-2011, 07:39   #7

DetailEF - ait Avatar

Time-R´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Cami silerek zaten gasp etmis oluyorlar bizi, kesinlikle hak vermiyorum, istanbulda kayniyor bu zibidilerden heryerde var, gecim kaynaklari zorla birilerinden para almak olmamali!!!
Geldiğinde camını kapatma sende, arabanın içinde pusup pasif kalma olaylara karşı bak ben kalmıyorum diyorumki kardeşim gerek yok camım çok temiz eyvallah sağ olasın ciğerim diyorum adam eyvallah abi çekiyo yani kalkıp senden zorla para alan yok sen zorla paranı vermek istiyosan buyur tabi Bazen tatlı dil işe yarıyo

typermelih´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bende olsam bende çok rahatsız olur arkadaşın yaptığı gibi başka yoldan giderdim...senin bigi düşünemicem açıkçası,yada para kazanmak istiyorsa bişeyler satmak istiyorsa tezgah kursun sabir biryerde allah ordada rıskıne verir yada çok iyi cam siliyorsa kendini geliştirsin yıkamacıya girsin...bu adamalar işlerine geleni yapıyorlar
Bir yere tezgah kursa satışı düşücek, zabıta kovalıcak vs.vs. herkes kendi işine geldiği gibi konuşuyor zaten ekliyorum tok açın halinden anlamaz

Day Walker´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
istanbulda olsan napıcaksın burda her ışıkta o dediklerinden var.
Aynen

Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor

Bu da mı illuminati ?
Eski 13-07-2011, 07:41   #8

DetailEF - ait Avatar

Low-Rider´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Napıcak biliyormusun göç etmicekler büyük kentlere ne iş olsa yaparım mantığıyla.

Benim rızam olmadan benim camımı silip bide para bekliyorlar , adama 50kere silme dersin zorla siler
Göç etmesin hacı, ülke kredi versin hayvancılık yapsın, kredi versin tarlacılık yapsın, satış fiyatları belli herşeyin maliyetide belli, ormanı keser biçerler adam ormancılık yapamaz, ki ormancılık yapacak kişi sayısıda bellidirde neyse, ufacık bi yerden olay hükümete bağlanır bence yapmayalım bizde haklıyız onlarda sonuçta geçimlerini sağlıyorlar hor görmemek lazım bence

Bu da mı illuminati ?
Eski 13-07-2011, 07:42   #9

Day Walker - ait Avatar

Hacı adamlar senkronize olarak her iş dalına giriyolar ama bakma öyle olduklarına yağmurlu havada su vermem onlara o ışıklarda bekleyenler var ya senden benden zengindirler.

Herşeye el attılar zaten halk otobüsü ve münübüsler onlarda
Eski 13-07-2011, 07:43   #10

DetailEF - ait Avatar

Hacı adamlar senkronize olarak her iş dalına giriyolar ama bakma öyle olduklarına yağmurlu havada su vermem onlara o ışıklarda bekleyenler var ya senden benden zengindirler.

Herşeye el attılar zaten halk otobüsü ve münübüsler onlarda
Hacı ben onlardan uzakta oturuyorum diye herhalde bu kadar rahatım hahahah Bana problem teşkil etmiyolar sağolsunlar

Bu da mı illuminati ?
Eski 13-07-2011, 07:43   #11

snan1910 - ait Avatar

Otomobil: ETN88

ankarada da var bazı yerlerde. mesela ivedikteki tüv türkün önündeki ışıklarda duruyor elemanlar görürsem geride duruyorum ben yanıma geldiğinde ilerliyorum felan bi çakallık yapıp atlatıyorum. adam takmıyor ki temiz kirli siliyor param yok diyosun olsun diyor. rahatsız edici bir durum..

92' Mazda 121 swap bp engine
ETN88

Her renk her araç için rötuş boyası --10TL--
snan1910 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 13-07-2011, 07:44   #12
TechTurkey

Low-Rider - ait Avatar

Otomobil: Corsa C

ya bide e5te trafik kitlenir kitlenmez nasıl bir anda çıkıyolar ortaya ona şaşıyorum

...
Low-Rider isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 13-07-2011, 07:44   #13

DetailEF - ait Avatar

snan1910´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ankarada da var bazı yerlerde. mesela ivedikteki tüv türkün önündeki ışıklarda duruyor elemanlar görürsem geride duruyorum ben yanıma geldiğinde ilerliyorum felan bi çakallık yapıp atlatıyorum. adam takmıyor ki temiz kirli siliyor param yok diyosun olsun diyor. rahatsız edici bir durum..
Olum konuşsanıza ağzınız mı yok oda insan oda anlar halden ula ben bu halimle konuşup anlaşabiliyosam hepinizin anlaşması lazım hahahaha

Bu da mı illuminati ?
Eski 13-07-2011, 07:45   #14

tool - ait Avatar

Otomobil: Lightside GP

iyide tek sorun goc degilki,
zorunlu olarak koylerini terketmek zorunda kalanlarda var...

Experience is what you get when you don't get what you want.
tool isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 13-07-2011, 07:45   #15

PimPCaR - ait Avatar

Otomobil: Primera & Swift

PimPCaR - MSN üzerinden Mesaj gönder
Atatürk stadını geçtim çankayada fevzipaşa bulvarında bile aynı işi yapıyorlar. geçenlerde istemememe ragmen zorla cama yapışıp temizledi eleman. eleman dediğimde gene 30 35 yaşlarında adamdı. para falan istemedi benden. Sanki çok lazımmış gibi mattah bi iş yapmış gibi. mümkün oldugunca muhattap falan olmamak lazım bunlarla.

[SIGPIC][/SIGPIC]

I My Primera!!!
PimPCaR isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 13-07-2011, 07:49   #16

Day Walker - ait Avatar

Hacı ben onlardan uzakta oturuyorum diye herhalde bu kadar rahatım hahahah Bana problem teşkil etmiyolar sağolsunlar
Benim oturduğum semtte bol bol var her yere yayılmaya çalışıyolar bizim oturduğumuz site kapalı allahtan içeri giremiyolar geceleri görsen zeytinburnunu yürümeye korkarsın
Eski 13-07-2011, 07:50   #17

DetailEF - ait Avatar

Benim oturduğum semtte bol bol var her yere yayılmaya çalışıyolar bizim oturduğumuz site kapalı allahtan içeri giremiyolar geceleri görsen zeytinburnunu yürümeye korkarsın
Bişey yaparlarsa yürürken hepimiz kardeşiz şarkısını söyle etkisi denendi görüldü

Bu da mı illuminati ?
Eski 13-07-2011, 07:53   #18

Day Walker - ait Avatar

Bişey yaparlarsa yürürken hepimiz kardeşiz şarkısını söyle etkisi denendi görüldü
haahahah Oda iyimiş
Eski 13-07-2011, 07:55   #19

Jehuty - ait Avatar

Otomobil: Crx / VtecII

Jehuty - ICQ üzerinden Mesaj gönder Jehuty - MSN üzerinden Mesaj gönder
Bilmiyorum ben mi çok gaddarım burada yazılanların çoğuna katılmıyorum.. hiç muhattap olmayacaksın camı silme kardeşim istemiyorum diyeceksin silersede parasını vermeyeceksin, olup bitecek. Aynı ışıktan her gün geçiyorsan ikinci bilemedin üçüncü geçişinde seni tanır bir daha musallat olmaz..

PSN ID : fleature
Jehuty isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 03:57 ::::