|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: E200 & civic elegance
|
ıs yerım stada cok yakın. bahsettıgım kavsagı gunde 10 kere kullanıyorum.4 yolun 4 unde de 5 er 10 ar tane elemanvar. camsılıyorlar gozluk satıyorlar,kadınlar kolye,tesbıh falan satıyorlar. o kadar rezıl bır durum kı yolumu degıstırmek zorunda kalıyorum bazen. polıs nasıl mudahale etmıyor buna anlamıyorum.adamların tıpı komple ofsayt.at hırsızı gıbıler.zorla cam sılıp para beklıyorlar.gecenlerde arabamı yıkattım tertemız camı sılmeye kalktı tabı daha cok kırlettı.yaptıgın ıs mı dıyorum adamın yuzune ter temız camı kırlettın dıyorum pıskınpıskın sırıtıyor.
bu yolu kullanıpta bu elemanlardan rahatsız olan yok mu hıc |
|||
|
|
|
|
|
#2 | |
![]() |
Onlara da hak vermek lazım geçimlerini bu şekilde kazanıyorlar, gelip seni gasp etse, evine girip eşyanı çalsa daha mı iyi bir de bu şekilde düşün adam namusuyla para kazanıyor, herkeste herşeyden anlayacak diye bir kural yok. Adamın kendisi pis 2 yılda bir duş alıyo kalkıp camın kirli temiz olduğunu tartışamazsın aynı zekada olmak gibi bir ihtimal söz konusu değil çünkü
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Cami silerek zaten gasp etmis oluyorlar bizi, kesinlikle hak vermiyorum, istanbulda kayniyor bu zibidilerden heryerde var, gecim kaynaklari zorla birilerinden para almak olmamali!!!
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
Otomobil: w
|
__________________________________ R nm NM nm R |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
istanbulda olsan napıcaksın burda her ışıkta o dediklerinden var.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
Benim rızam olmadan benim camımı silip bide para bekliyorlar , adama 50kere silme dersin zorla siler __________________________________ ... |
|
|
|
|
|
|
#7 | ||
![]() |
Bazen tatlı dil işe yarıyo ![]()
![]() Aynen
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
||
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
Herşeye el attılar zaten halk otobüsü ve münübüsler onlarda
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
Bana problem teşkil etmiyolar sağolsunlar
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: ETN88
|
ankarada da var bazı yerlerde. mesela ivedikteki tüv türkün önündeki ışıklarda duruyor elemanlar görürsem geride duruyorum ben yanıma geldiğinde ilerliyorum felan bi çakallık yapıp atlatıyorum. adam takmıyor ki temiz kirli siliyor param yok diyosun olsun diyor. rahatsız edici bir durum..
__________________________________ 92' Mazda 121 swap bp engine ETN88 Her renk her araç için rötuş boyası --10TL--
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
ya bide e5te trafik kitlenir kitlenmez nasıl bir anda çıkıyolar ortaya ona şaşıyorum
![]()
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]() |
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
zorunlu olarak koylerini terketmek zorunda kalanlarda var... __________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Atatürk stadını geçtim çankayada fevzipaşa bulvarında bile aynı işi yapıyorlar. geçenlerde istemememe ragmen zorla cama yapışıp temizledi eleman. eleman dediğimde gene 30 35 yaşlarında adamdı. para falan istemedi benden. Sanki çok lazımmış gibi mattah bi iş yapmış gibi. mümkün oldugunca muhattap falan olmamak lazım bunlarla.
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] I ♥ My Primera!!! |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
Benim oturduğum semtte bol bol var her yere yayılmaya çalışıyolar bizim oturduğumuz site kapalı allahtan içeri giremiyolar geceleri görsen zeytinburnunu yürümeye korkarsın
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Bilmiyorum ben mi çok gaddarım burada yazılanların çoğuna katılmıyorum.. hiç muhattap olmayacaksın camı silme kardeşim istemiyorum diyeceksin silersede parasını vermeyeceksin, olup bitecek. Aynı ışıktan her gün geçiyorsan ikinci bilemedin üçüncü geçişinde seni tanır bir daha musallat olmaz..
__________________________________ PSN ID : fleature |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |