bu tip malları k.ıraktan kilo ile alıyorlar ve satıyorlar ondan bu kadar ucuza alıyorlar hatta zorlasınız birazdaha bile ucuza alabilirdiniz
Printable View
benim küçük taktiğim onları gördüğüm ışıklarda önümdeki arabayla 1 2 arabalık mesefa bırakıyorum o bana doğru geliyor haince eğer biri önüme dalma girişiminde falan bulunmassa o çamurluğa geldiğinde ben kalkıyorum :D oda mal mal bakıyor :D:D
dün boğaziçi köprüsüne gidişte anadoludan
altunizade taraflarında neler neler satıyolar mini bi pazar oluşmuş
sizin anlattığınız gibi tipler ofsaytta değil
bazıların tipi bildiğin üniversiteli bilgin gibi şaşırdım ama almadım tabi bişey :D
aynen öyle, geçen 2 cam açık gidiyodum e5 teöyle atıyolar ki şu kartla adam öldüren insanlar gibi tak tak. hedef şaşmıyo hiç:D
cebimde bozukpara oluyo ama hiç ugrasamıyorum diyorum abi kullanıyosan sigara veriyim. en temizi sigarayla kurtulmak:) tabi bunu gençlere diyorum. o elinde sırtında bebek olanlarada bebeğe acıyıp bazen veriyorum, bazende soruyorum niye çalışmıyosun diye çocuk var diyo
esas bu olayı unuttum, 1-2 hafta evvel avrupadan anadoluya geçiyorum, tam leventten 1. köprüye bağlandım. telefonumunda şarjı bitik, dedım var mı sarj aletin? abi telefon ne dedi dedim blackberry. abi telefonu bi versene bakayım görmem lazım dedi. yok dedım olmaz sen bana göster ben anlarım dedim. önümdede ekip arabası vardı tam. artık Allah nasıl bi cesaret verdiyse, o satıcılardan diğeri bi bindi abi bakayım telefonuna (telefonda direk vitesin önünde duruyo) direk in lan arabadan falan dedım önde ekip arabası vardı onun hatrına indi heralde..
ne kredisinden bahsediyorsun anlamadım? heriflerin kaçak kullandığı elektirik su faturalarını ben ödüyorum.ödemedikleri vergiler yine benim cebimden çıkıyor.bu adama kredi vercekmisin yoksa hibemi ediceksin?krediyi alır hayvancılık yapmaz kaçakçılık yapar kolayına gelir çünkü.
Akıllı geciniyorlar ben hic muhattap olmam genc tipler geliyor tesbih muska su bu satan falan filan gel gelelim kucuk cocuklar zaten 10 kardeş oluyor Baba calışkan tabii evde yan gelip yatar cocuklar gider calışır kimileri kendileri icin calışıyor kimileri çete icin farkında olmak lazım doğudan husisi istanbul a calışmaya cocuk götüren kişilerin oldugunu biliyorum Antalyada gerçi genelde çingen aşalama vs olarak anlamayın ama gerçekten ihtiyaci olanlar da var
Benim tipte bişey var galiba, 1 sn bakıp başka arabaya geçiyorlar :D
genelde arabamda kızlarımdan biri oluyor (ya dobermanım yada pitim) cama geldiği gibi topuk koyması bir oluyor. almak istesem bile alamıyorum :D
Kesinlikle iyi para kazaniyorlar, nitekim hadimkoy de is yerimin oradaki isiklarda duranlara bizzat is teklifi ettim sigortali asgari maasli adam kiciyla guldu bana.
Benim tavsiyem para vermeyin ve kimseye verdirtmeyin. Yoksa basimizdan eksik olmazlar.
Dün arkadaşın düğünü vardı.. Gelin arabası ve ben 2 araba peşpeşe kuaförden almaya giderken arkadaşın gelin arabasına zarar verdiler.. Arkadaşta o hırsla durdu inip bunlarla kavga etmeye başladı.. 3 kişilerdi 1 dakikada 30 kişi oldular canımızı zor kurtardık.. Aksaray ışıklarda oluyor bu olay..
İnönü Stadının orada cam sildim paramı vermiyorlar diye adamın birisini bıçakladılar..
Yine aynı yerde adamın da kapısına dizini geçirdi, kapı sizlere ömür..
Adam eminim tek laf bile etmedi.. 1.5 metre önümde gelişti olay.. Camını kapatıyordı..
Hiç de ekmek parası kazanıyorlar diye bakmıyorum.. Dileniyorlar resmen.. Dilencilere de saygı göstermem..