4-5 gün için sıkıcı mı olur diyorsun burdan bunu mu çıkarmalıyım :)
bir de kiralık ev falan durumları varmı oralarda gözüne çarpan birşey varmı ?
Printable View
yok yok sıkıcılıkdan deil yani yol uzun yorucu olabilir okdar git gel gitmişken biraz daha kalmak lazım mayetinde yazmıstım :)
eğer ailecek yada eşinizle gidicekseniz cok rahat edersiniz. kiralık ev çokmuş oralarda ama istenmeyen haber aldıgımzdan hiç gezip bakamadım gözüme çarpan bir toros vardı sağında solunda satılık kiralık evler villalar yazıyordu o araç herkesn işini çözücek tarzdaydı seyyar emlakcı gibi :) biz 4 kişi gidip havuzl bi motelde kaldık 90 dı konstugumzda adam alt kat fiyatı verms hosumuza gitmedi üst kata 20 lira fark verdik balkonlu falan fiyatın yüksek oluşu sanrım içeridekıi havuzdan dolayıydı havuzsuz yerler dahada uygundur. odada 6 -7 kişide kalırdı .
incimotel diye bi yerde kaldık :)
mahmutbey gişelerden kınalıya kadar temi kullandım sonrasında kınalıdan cıkıp e5 üzeri devam ettim keşandan sonra enez tabelası var ordan giirip devam ediyorrsnz. temden giderseniz yol 60 km civarı uzuyormus cok gerek görmedim temden devam etmeye. gelirkende aynı şekilde geldim. tekirdağ girişinde namık kemal üni önüde üst geçit çalışması ve selimpaşada yolu bir tarafa vermslerdi asfaltlama çalsmaları vardı oralarda da biraz takıldım 25dk civarı totalde onun dısında acıktı yol sıkıntısızdı
Abi yardımcı olabildiysem ne mutlu. Pek zevk vermedi ama boş zamanı şuan Enez'in
yaz geldi varmı erikli tayfasından kimse :)