kıyıköy kafa dinlemek için güzel olur
yakın olarak çınarcığı öneririm yıllardır vazgeçilmezimdir :D:D
Printable View
kıyıköy kafa dinlemek için güzel olur
yakın olarak çınarcığı öneririm yıllardır vazgeçilmezimdir :D:D
olay deniz falansa beykoz poyrazköyü tek geçerim
birde anadolu kavagı tarafıda güzeldir
armutlu falan da güzeldir ama armutlu bu aralar çekilmez cocuklu aile dolu dur gürültü patırtı çoktur :D
Arazi aracınız yoksa kesinlikle yedi göller değildir.
Mengen'den giden yolu bilmiyorum ancak Bolu içinden ve düzce üzerinden giden yolların özellikle son 10-15 kmsi çok çok kötü.
Ancak yollar inanılmaz güzel manzaralara sahip. Keçi gibi dağlara tırmanıp, uçurum kenarlarında araba sürüyorsunuz. arada karşınıza çıkan kar birikintileri kendinizi daha keyifli hissetmenize sebebiyet verirken, bi gözünüzle hemen yanıbaşınızda yıkılmaya hazır koca kayalara, diğeriyle de 600-700 metrelik uçurumlara bakıyorsunuz.
Bolu üzerinden giden yolun çekilmeyecek yanı ; tozlu toprak yol olması. toz kalktığı için sinir bozuyor. Durup şu manzaranın tadını çıkarayım diyemiyorsun kaldırdığın toz sebebiyle.
Yedi Göller ise cidden çok güzel. kamp yapmak için gidilebilir ancak sezonda haftasonu gitmemekte fayda var. Telefonlar çekmiyor. İlk başta "işte özgürlük bu be. " deseniz de sonradan rahatsız oluyorsunuz. Ben dün gittim ve gayet kimsecikler yoktu. Mangalım, ateşin kıyısında demlenen çayım ve kafamda sucukları et sonrası cila niyetine mi yoksa iştah açıcı başlangıç olarak mı yesem muamması.
Arazi aracıyla gidecek arkadaşlar ; yanlarında malzemelerini mutlaka götürsünler. Orda su ve mangal mevcut ancak malzeme bulamazsınız.
Binek araçla gidecekler ; bi üsttekine ek olarak yanınızda stepneniz bulunsun. aracınızın ırzına geçeceksiniz hazırlıklı olun.
Çıtır da olsa basık binek araçla gidecekler ; yukarıda yazdıklarım sizin için geçerli değil. Yanınızda sadece bir bahtsızbedevi bulundurun yeter. Zira yolda kalıp, telefonun çekmediğini farkettiğinizda kısa çöpü çekip kurtarıcı getirecek birisine ihtiyacınız olacak.
Yedigöllere çıkan yolda sizde benim gibi hataya düşmüşsünüz.Yaklaşıkk 20-25 dakika aşırı bozuk zeminde daire çizerek çıktım yukarıya.Araç SUV di,pek sıkıntı olmadı ancak normal araba ile gidenler diğer güzergahı takip etsinler :)