|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Aranıyor.
|
Kayseri'de toptancılık işi ile uğraştığımız için Bursa'ya gidip gelme fırsatımız oluyor Bursa'daki arkadaşlardan bir ricam olacaktı Buttim ve çevresindeki Fiyatı uygun oteller hangisi acaba bilen arkadaşlar cevaplarlarsa memnun olurum
__________________________________ [ Son Düzenleyen Ahmet Bby; 14-07-2011 16:07. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
buttim etrafında şu anda bı tane otel var zaten ibis otel , başkada yok , ama buttımden arabayla 10 dakıka uzaklıkta santral garaj uluyolda cok uygun oteller mevcut
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: cigerliREXS
|
ne zaman geleceksin bursaya ?
__________________________________ Pro Stock GARAGE ec 813 rexs rodaj bitti ......... |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
Otomobil: Vw 9n
|
Buttim'e yakın As Merkez'in orda Sönmez'in yaptığı bir otel vardı fiyatları hakkında bilgim yok ama oraya da bakabilirsin.
|
|
|
|
#5 | ||
![]()
|
Haftaya gelmeyi düşünüyoruz ama buna Babam gidebilir o yüzden kesin bir şey söyleyemem
__________________________________ [ |
||
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Yanılmıyosam Buttimin ordaki ibiş otel şu anda ucuz diye biliyorum gidip bi fiyat sorabilirsin yada garajın o taraf mantıklı olacaktır dıcem ama cokte temiz bi yer olucaklarını sanmam ibis en güzeli bence Yeni ! en basta
__________________________________ Çok mu hastalandın EY ''AŞK'' sürekli yataktasın ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
hacı abi , otellerden son bir fiyat alda arkadaşı ucuza konaklat
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Usta Aradım Sordum Genede bilgin olsun diye ibiş otelin konaklaması 125 Lira 20 Lirada kahvatı bedeliymiş
))) Pek anlamam ben ama bumuş
__________________________________ Çok mu hastalandın EY ''AŞK'' sürekli yataktasın ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
adam kendisi zaten bursa iller bankası sosyal hizmetler lojman müdürü istese son fıyat almadanda konaklatır
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
bu mesaj üzerine o lojmanda yer ayarlaması lazım
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: bemeve
|
ahahahahaha
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: Taunus 1.6 GT ( Cosworth project), Taunus 2,0 GTS, Taunus 1.6 GL (Toplanmayı bekleyen)
|
Ahauhauaha Gürsel abi bize gece konaklamalık yer lazım oluyo abi biliyosun, ama 2 kişilik :P ![]() Bu arada ucuz biyer istiyosanız çarşamba, uluyol taraflarında bakın. Yoksa kervansaray'a gider geceliğe 110 euro gibi fiyatlar verebilirsiniz )Booking.com: Bursa, Türkiye için 30 otel bulundu. Yerinizi hemen ayırtın! bide şöyle bi link buldum. işinize yarar belki |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Rıdvan Otel & Pansiyon - Görükle / BURSA
0224 483 32 32 0532 343 49 22 kendi otelimdir, gelirseniz yardımcı olmaya çalışırım. . |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
benim otelim var zaten
arkadaşın gelecegi günlerin rezerve durumuna baktımda full çakılı iptal söz konusu olursa yazıcaktım sen daha hızlı çıktın
__________________________________ Pro Stock GARAGE ec 813 rexs rodaj bitti ......... |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
![]() lojman degil misafirhane ,lojmanlarda çalışanlar yani biz kalıyoz ben insan kaynaklarında yöneticiyim yani oteli ben yönetiyom
|
|
|
|
|
|
#17 | |||
![]()
|
![]()
![]()
__________________________________ [ |
|||
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: ek9 ctr,1.4 is,x5 3.0d
|
gazcılar caddesi üzerinde 1-2 tane güzel firma toptancılarının kaldığı otel var.buttimle arası 15 dk.oda fiyatlarıda 60 lira gibi sanırım.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |