ahuahuahuauha :D
Printable View
ahuahuahuauha :D
knka senin aracı bilioz aman diyim :D
bahçelievlerde ne kadar çok kişimi varmış ya :)
bu hafta düğün kına v.s bi dünya işlerim var ama b.evler tayfsaı ile önümüzdeki hafta içi açık denilere açılmak isterim :) derinlerde yüzmek isteyenler özelden ulaşabilirler...
olaya gel :D bi pm atarsın yiğit banada belki süpriz yaparım
yiit sana istanbullardan hayır yok, çık gel ankaraya ikizleri deneyelim :)
fn2 typer la videonu izledikten sonra seninle çok denemek istedim kısmet bugüneymiş diyecektem tam
ama bu akşam yola çıkıyorum :D tatile gidicem 1 hafta yokum döner dönmez sende burda olusan, sanada uyarsa deneriz kardeşim.
alican kardeşimde rs almış onada bi adalet yapardım :D :D :D
gks ile forester denemesi zevkli olacakdır :)
alican skr plaka güzel olmus şeker gibi adamsın :D
tama kardeşim haftaya burdayım ilk seni arıycam bol bol deneriz
yahu herkez bahçelievlerdenmi yav, ataşehirden yohmu kimse :D çok uzak yav ora bana... bu gidişle mike mike gelecez gibi ama atarı yaptık R olmaz :D
eyvallah kısmetse başka zaman artık...
evet beyler bu aksam denemek ısteyen özelden msj atsın avrupa yakasında her yerde denerim.
cecoo konuyu okuyorrr :)
bende gelırım aksam.
denk araç olursa gc8 le denk arac bulamassam playboy spec m3 le :)
şaka biyana kım hangı araç ile gelecek ?
şimdide mamı makınen konuyu okuyo beyler dizel power bu gece piyasanın cekecegı war :D
,
mami abi geleceekse ben sislere xenon takacam abi sen o dizele neler yapıyosun öle yaa:D:D:icon_tup:
bahçeli evler olursa bende gelirim karşıya geçmem enson geçtiğimde bağlandım avrupa yakasına gelirsen burada denicek araç çok bulursun artık geçmiyo karşıya kimse
Forever Mami aßi Dizel Powerrr :D
beyler akşam saat 11gibi çoğunluğun olduğu yerde toplanılsın ozamn... Buluşma yerini bana pm leyin zira ben bahçelievleri pek bilmiyorum....
olm uğraştırma şmdi telden griom nete
beyler yokmu ses seda hala kimler kesin geliyor nerede toplanılıyor?