Serkan abi bi görmem lazım.Motor nedir ?
Printable View
Serkan abi bi görmem lazım.Motor nedir ?
alicm motor bilmiyormda 200 diye yazıyo arkasında 74 model aksam eve gidince sana fotolarını atarım yanında 4 adet yıldız gibi olan az ofsetli jantları falan var 600 liralıkda yedek parçası varmıs elinde ,lastikleri sıfır bizim dayıda araba 98den berri biniyor ses gelmesine falan cok titiz eğer düşünürsen aldıgın para üstünede görsele bişi yaparsan çiçek gibi bi araban olur fazlasıyla :D 4500 gibi istiyor fotoları gördükden sonra olur v.s. dersen ben arar olurunu sorarım senin için yada sen arar pazarlk edersn nette ilanı falan yok arabanın lpg de var üstünde.
Abi bi resimlerini göreyim.Bide dizel olsaydı daha iyi olurdu ama bi bakalım yinede.Otomatikmi manuelmi ? Birde muayenesi varmıdır ? Son olarakta ne renk ? :)
Renk yeşil muayene 1.5 sene varmış Vitezz Manuel :) parasına göre iyi aslında kredisiz alsaydım benim arabayı ben alır ara ara binerdim diye düşünüyorum :) şimdi yeni geldim sağa sola haber salıyorum inş tanıdık işine yarayan birisine alırzı
Abi amacım zaten yerlebir germanstyle olarak gezmek.Bi bakalım resmine babamında onayı gerekiyor çünkü :) Muayenesi olması iyi oldu. :)
ali ciddi anlamda :) elindeki paraya german yaparsın bu nu :D aksam foto atarım bi göster babana ona görede tel verrim ararsınz yada ben arar sorarım sıkıntı olmaz.
Tamamdır abim bekliyorum hayırlısıysa olur zaten :)
bu arada şöyle bişi diyim müşterisi var ama dedim biraz bekle tamirci birisi varmıs orda gün aşırı arıyor :) en son 3900+vergisini veriyime geldi vermiyorm dedi bekliyor dayı :D
sanrufda var bu arada.
tamirci bu parayı verdiyse siz hesap edin işte fiyat uygunmu deilmi :)
Tamamdır abi.Sen bi hem iç hem dış resimlerini göndereblirsen çok iyi olur :)
106 quiksilver, nissan micra, renault twingo, fiat uno, . sıralama böyle.
Al bi Lada Samara