Yapisiyor lastikler yaa :D bunca zaman onden cekis kullanan adamda on kayiyor herhalde ahahah
Printable View
Yapisiyor lastikler yaa :D bunca zaman onden cekis kullanan adamda on kayiyor herhalde ahahah
pazargünü araç bakmaya gelicem oraya trafik nasıl olur acep :(
ARkadaşlar bu cuma bulusalım mı ne dersiniz ? mekan aynı yer ?
Baya bir zaman geçmiş la üstünden konunun ama bence sıcak bir mekan olsun derim gerçi karar sizlerin genede
tamam ...yaz abi beni en başa...
ben yokum bu hafta,
ama yer konusunda aslana katılıyorm tepe başlarında dolanmayın oturun sohnbet muhabeet edin sıcak bi yerde :D
Otoparkı olan bir yer olsun bence :D aramızda en cok gezen engin sen bulursun bir yer :D yaz benide :D
beyler sultancıfltıge gelırmısınız ? :D sankoya cok yakın bı yere :) efes tarzı takılalım :))
neresi orası :D
abi belediyenın orası, onunde park war ya,parkın solundakı yol :D
bız hep ordayız, ayak ustu efes cekırdek fena gıdıyo, bı de sohbet muhbbet artarsa fena olur :)
tam lokasyon verin
ona göre tarıf edıcemde onnda :D
şuan ıcın yer kesın degıl ama orası olursa eğer :
yıldırımdan cıftlıge dogru gelıyosun tramwayın oldugu caddeden gelebılırsın. hamza yerlı kayayı gecıyosun, yol 2 ye ayrılıyo koprunun altına ve ustune, sağdan koprunun ustunden dewam edıyosun,dümdüz dewam edıyosun tramwayın oldugu caddeyı hıc bırakmadan, yaklasık 4-5 tane ışık gecıyosun sagda petrol ofısı war, kaptanlar diye gecıyo. ordan alabiliriz seni ;)
Engin sıcak bir yer olsun ayak üstü olmasın ***** havalr soguk şöyle 4 kişi batak oynasın 12 tane yanbir felan olsun öyle bir yer olursa iyi olur :)
batak okey vs bunlar kalabalıkta olmaz abey :) aklınızda yer warsa belırleyın o zman çay ıcecek yer. ama aslan abı geçen sene sütlücedeki gibi olmasın :D
Gs maçınıda izleyelim
oo gençler hayırdır ?
benim araba yarın sabah Cem Abi'nin orada olacak o yeter :)
Cuma arabayı halledebilirsem bende gelmeye çalışırım..
marmaraforum efesus yapalım biralanırız :D
yıldırımda kumpir de olabıler
en olmadı gop mc :D