Bazı kolpa arkadaşlar, Buluşma olmadı karfurda dedi söz verdiği halde almaya gelmedi falan :) insan arabasız kalmasın bunu anlamış oluyoruz durumdan :)
Printable View
Bazı kolpa arkadaşlar, Buluşma olmadı karfurda dedi söz verdiği halde almaya gelmedi falan :) insan arabasız kalmasın bunu anlamış oluyoruz durumdan :)
Ömür boyu banlı kalıcak değilim heralde.
bulusma kalabalııkmıdı nası gectı arkdslar
abi bu hafta fazla yoktuk ama kemik tayfa aynen devam :) bide Emirhan'ın 3 tane arkadaşı geldi kendi arabalarıyla toplam 9 araba Merter'e geçtik makara muhabbetimizi yapıp 23.30 gibi dağıldık.
Bu kimo bi havika dostoom.
Geç kaldık bi şans gittim bayrampaşaya yetişemedim neyse kısmet değilmiş haftaya olur inşallah.
evet dedeler ***** gün geldi bugün carrefourdamıyız ?
aynen ya varmı bi atraksiyon...
varmı buluşma
wardı en sonkı duruma gore gencler :)
Arkadaslar biraz gec oldu ama aksam carrefuar da bulusucaz 20.30 ordayi bilginize :))
ordayız inşallah :)
Aksam ordayiz kismetse......
Saat 20:20 oldu nerde bu millet :)
gelen herkese teşekkürler güzel geceydi..
beyler yine carrefourdamıyız yarın akşam :)
Varmı beyler bu akşam bi organizasyon :)
harbiden varmı inceden bişeyler :)
haber bekliyoruz =)
beyler hazırlamayı düşünüyordum fakat abimden gelen bi haberle hastaneye gitmek gerekiyor ayıptır söylemesi amca oldumda :D
akşama 20.30 da carfeurda buluşuyoruz beyler aynı yerdeyiz.
Oradayım. :D
Bi telefon etmek bukadar zor olduğu için bu haftada yalan oldum;) belliki bi sıkımtı var.
Zaten daha gelemem, tr de son bikaç gün daha varım sonra uçuyorum bikaç yıl yokum:)
yokmu bu aralar bulusma falan ?
aynen sınavlar bıttı bosumm her bulusmaya gelebılırım hafta ıcı olanlar tabı :)
En sonki buluşmadan 3 ay geçmiş üstünden beyler yapalımmı yarın bir ekşın gene aynı yerde ne dersiniz?
nerde bizim organizatör buraaaaaak! :D
ozaman görüşmelere başlıyım ben :D
evet arkadaşlar ***** artık sonbahardayız ve tekrar buluşmaları başlatmaya karar verdik :D
cumartesi günü saat 9 da Bayrampaşa carrafuorsa otoparkında buluşma yapalım diyoruz herkezi bekleriz başlıkta yazan yerler hariçte herkez gelebilir :D
geliriz canımm :))
sabah 9mu:D akşam 21 mi? :D