|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Bordo Tegg'y
|
Evet sınava girecek olan varmıdır. yarın saat 9,30 da sınav başlıyacak şimdiden herkese bol şans
bu sene hem der hem iş yaotık bakalım inş otomotiv muhendisligi olucak yada makine
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
ben giriceğim ama hiç çalışmadım tamamiyle hayal gücümü kullanıcam sonra açık öğretimi tıpış tıpış.
Bu arada dgs'ye eskiden 3 defa girme hakkınız vardı şimdi sınırsız bilginiz olsun. ![]() Aslında ben iktisadi bir bölümdenim dış ticaret dgs'ye çalışsaydım bir devlet tuttabilirdim ama çalışıyorum malesef.. Sınava giren herkese bol şans. Umarım seneye kontenjanlarda bariz bir artış olur. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
bende çok çalısmadım ya
hafta içi iş hafta sonu 2 saat dershane vardı o kadar son 20 gündür test çözüyorum işte inş iyi geçer 45-50 net cıakrıyorum mattan 3-5 türkçe yaparsak tutar heralde ya
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Golf BlueMotion
|
Bende gireceğim ama hiç yüzüne bile bakmadım , ben de tamamen hayal gücümü kullanacağım , işletme mezunuyum , İst içi özel falan birşey tutarsa olabilir yoksa şehirdışında üni okumaya gitmem bir daha
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Türkçede son 1,5 aydır bakmadığım halde 60 türkçe çıkardım 10 tane matematik kafkas üni tutar heralde.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Ben işten bıktım çagırmasınlar diye ş.dışı yazıcam işte ögrencilik yaşayamadım yaa
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
bu sene giricektim unuttum başvurmayı
ozel dışında kazanamıyorum şu lanet dgs de 4 kere girdim bu zamanakadar hep ozel gitmiyorum o yüzden
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
kız arkdsım gırıcek bakalım hayrlısı
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: im yok gibi..
|
ben iki sene önce girip kazanmıştım bu senede kız arkadaşım girecek bakalım herkese başarılar
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Bende bu yıl 2 yıllık üniversite tercihi yapıcam bakalım biraz bilgi verirmisiniz zormudur kolaymıdır neler vardır
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]() |
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 1973 mercedes benz w115 240d & 1989 golf mkII 1.6gl
|
benim de ikinci girisim bu yil..
gecen yil girmistim, 286kusur puan alip izzet baysal elektrik elektronik muh kazandim, ama okulu gercekten sevmedim hic.. bu yil ins gazi falan olursa ankarada kalmak istiyorum.. hepimizin Allah yardimcisi olsun
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
bende giriyorum yarın sınava ve toplamda kaç soru var onu bile bilmiyorum , bakalm hayırlısı hatırladıklarımızı yapıcaz.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
Cerrahpaşa'da giren var mı ya bu arada ?
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
80 mat 80 türkçe var. mat ı iyi olmayan direk türkçeden başlasın sonra mattan yapsın mantık sorularından gene bi puan cıkartırsınız.Benim 2. girisim bu sene inş 3. ye girmeye gerek kalmaz
birde birşey sormak istiyorum bilen varmıdır. makine teknikerliğini bitirdim ama otomotiv müh. geçmek istiyorum geçiş varmıdır?
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 04:02 ::::

bu sene hem der hem iş yaotık bakalım inş otomotiv muhendisligi olucak yada makine