|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Yok
|
Sınav geldi çattı Allah ın izniyle geçeriz İnşallah , sınava gireceklere başarılar dilerim
Son Düzenleyen 106GTİ; 19-08-2011 15:14. Sebep: Güncelleme |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: im yok ki
|
kursun evraklarını hazırlamasına bağlı bu süre benim gittiğim kurs öyle kalabalık değildi ve hızlı yaptılar işlerini sınavı cumartesi olduk salı günü aldım ehliyetimi yanlış hatırlamıyorsam
__________________________________ 35½ KSK 1912-2012
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
aaa ne güzel hemen almışsınız İnşallah bende hemen alabilirim bizim arkadaş 1 ay sonra falan alabilmişti kafama takıldı bu durum
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: n/a
|
kurs dosyanızı verse bile oturduğunuz ilçenin trafik amirlğinden internet üzerinden randevu alıyorsunuz yoğunluğa göre 1 ayı bulabilr randevu günü evraklarınızı teslim ettikten sonra 1 hafta sora ehliyetnizi gelin alın diyorlar tanıdğınız varsa 1 saat içindede teslim ederler kalabalık bir ilçede oturuyorsanız gop fatih gibi işiniz zor
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: D-4D / 12'Rocco
|
kursu sıkıştırın dosyanızı hemen çıkarsın ordanda biraz zaman kazanmış olursunuz
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
sağolun Bağcılar da oturuyorum hiç te tanıdık yok
emniyetten nasıl randevu alınıyor acaba ben direksiyon sınavından 1 ay önce falan alsam olabilir mi sınavdan sonra ya bırakmasam |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
20 gun dedı emnıyet ehlıyetı vermek ıcın arkadasıma ben 10 gunde almıstım
https://e-randevu.iem.gov.tr/randevu/ burdan randevu __________________________________ fuck love , i need a car (:
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
sağolun bizim burda önümüzdeki 3 gün ü de dolu
![]() şimdi birşey kesinleşsin istiyorum direksiyon sınavını geçtikten sonra ki ehliyet alma sürecinde kursun çok katkısı oluyor mu yoksa olay bulunduğumuz yerdeki ilçe emniyet müdürlüğündemi bitiyor? |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Kursa göre değişiyo ama artık elinde dosyanla emniyete gidip alamıomuşun ehliyetini bugün başıma geldi benimde randevu alıosun emniyetin sitesine girip öyle gidiosun elinde dosyayla
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: D-4D / 12'Rocco
|
sınav dönemleri hep aynı zamanlar oldugu için dosyayı nekadar erken alırsan o kadar ii bence.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
bir de randevu alırken seçenekler de
Sürücü belgesi ilk müracaat var bir de sınıf ekleme var Sürücü belgesi ilk müracaat ı seçiyoruz herhalde |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
sertifikayı aldıktan sonra işin emnıyetle kurs karısmıo ama sertfıkada bak tc kımlık nosuna fılan yanlıslık olmasın kontrol et benımkınde sonu 8 ama 3 yazmıslardı allahtan polis duzelttıde sorun cıkartmadılar
ilk muracattır senınkısı
__________________________________ fuck love , i need a car (:
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
peki sağolun umarım en kısa sürede alırım
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: im yok ki
|
sistem değişmiş ben dosyamı aldım sonra ver elini trafik şube
__________________________________ 35½ KSK 1912-2012
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Polisten randevu alıyosunuz. ben 23 ekimde yazılıya girdim 29 aralıkta belgeleri teslim ettim, 3 ocakta elimdeydi. (Hoş tanıdık bulmuştumda babam halletmemişti aramız limoniydi
)
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: sedan VTI
|
bende 20 ağustostaki sınava gircem.şimdi dosya çıktıktan sonra üstteki linkten randevu alcaz dimi.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Honda
|
direksiyon sınavından 1 hafta sonra dosyan çıkar, gider alırsın sürücü kursundan..eminyettende randevunu aldıktan sonra emniyete gidersin alırsın ama seni uyarıyım gider gitmez numaranı al ve (( HARÇ Makbuzunu )) hemen yatır beni ordaki polis yanlış yönlendirdi 3 gün eminyete gittim bu yüzden herkes 1 günde alabiliyoken bişey bilmeyen polis yüzünden 3 günde aldım....
![]()
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Ae101 96 GLİ
|
kurs dosyanı hazırladıktan sonra emniyetten alabilirsin şimdi randevu çıkmış o durumu bilmiyorum ama ben dosyamı aldıktan sonra emniyete gittim sağolsun bi tanıdğım vardı 1 saatte halloldu.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: NoN
|
direksiyon sınavdan sonra 15-20 gün sonra alırsın yoğunluğa bağlı olarak 1 ayıda bulabilir
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |